استهبان دومین مرکز تولید خاویار ایران

 محمدمهدی شرفی اظهار داشت: مرکز پرورش ماهی خاویار شهرستان استهبان در شهر ایج واقع شده و وجود این مرکز پرورش ماهی این منطقه را به یک جاذبه بکر گردشگری و توریستی تبدیل کرده است.

شرفی تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در مرکز پرورش ماهیان خاوری را در ۱۲ سال گذشته بی‌سابقه دانست و خاطرنشان کرد: این مرکز در کنار تولید خاویار در سال ظرفیت تولید بیش از ۴۵ میلیون تن گوشت ماهی دارد.

وی با بیان اینکه فرمانداری شهرستان استهبان حمایت لازم از فعال حوزه پرورش ماهی را انجام داده است افزود: در حال حاضر نیز آماده حمایت از سرمایه‌گذاران در زمینه‌های مختلف به‌ویژه پرورش ماهی در شهر ایج با توجه به تنوع آب و هوایی دارد.

فرماندار استهبان با بیان اینکه از ۲۷ گونه ماهیان خاویاری ۷ گونه آن در استهبان است بیان کرد: آب و هوای استهبان موجب شده تا انواع ماهیان خاویاری به طور مطلوب رشد کرده و خاویار با کیفیت از آن برداشت شود.

وی تصریح کرد: ارزآوری حاصل از صادرات خاویار به بازارهای داخلی و بین‌المللی علاوه بر ایجاد اشتغال و ثروت، انگیزه افزایش تولید این محصول را در بین فعالان اقتصادی بالا برده است.

براساس این گزارش، خاویار تخمک‌های بارور نشده حاصل از تخمدان جنس ماده ماهیان خاویاری است. ارزش ماهیان خاویاری علاوه بر گوشت، به سبب تخم آن‌ها است که به مروارید سیاه مشهور است. برای به دست آوردن خاویار از یک ماهی، بین ۱۰ تا ۱۶ سال زمان نیاز است.

منبع : http://www.tasnimnews.com

Check Also

شهر خوبم ای استهبان من

‹‹استهبان من›› اندر این دنیای پرنقش و نگار هست شهری مملو از جنبش وکار آسمانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 14 =