بررسی تبلت سامسونگ گلکسی تب اس ۸٫۴

تبلت سامسونگ گلکسی تب اس ۸٫۴ LTE اس ام-تی۷۰۵ – ۱۶ گیگابایت

مشخصات فیزیکی ابعاد: ۶٫۶ × ۲۱۲٫۸ × ۱۲۵٫۶ میلی متر – وزن: ۲۹۸ گرم – قطع سیم کارت: سایز میکرو (۱۲ × ۱۵ میلی‌متر)
پردازنده تراشه مرکزی: Exynos 5 Octa Chipset – Quad-core, Cortex-A15 & Quad-core, Cortex-A7 CPU
حافظه مقدار رم: ۳ گیگابایت با ظرفیت ۱۶ گیگابایت – پشتیبانی از کارت حافظه‌ی microSD تا حداکثر ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت
صفحه نمایش از نوع AMOLED با اندازه‌ی ۸٫۴ اینچ و دقت تصویر ۱۶۰۰ × ۲۵۶۰ پیکسل- تراکم پیکسلی: ۳۶۰ پیکسل بر اینچ
ارتباطات به همراه قابلیت مکالمه پشتیبانی از شبکه ۲G ، ۳G ، ۴G – مجهز به GPRS ، EDGE ، Wi-Fi ، بلوتوث
دوربین دارای دوربین با کیفیت ۸ مگاپیکسل به همراه وب کم
سایر مشخصات سیستم عامل: Android – نسخه‌ی ۴٫۴ KitKat – کارکرد باتری حداکثر ۱۲ ساعت پخش ویدیوی مداوم

معرفی اجمالی محصول
سامسونگ در آخرین تلاش خود در تصاحب بازار تبلت ها، دو محصول جدید را معرفی کرد. دو تبلت Galaxy Tab S 8.4 و Galaxy Tab S 10.5 آمده‌اند تا رقبایی جدی برای آیپد مینی و آیپد ایر شرکت اپل باشند. سامسونگ در تبلیغات خود در مورد این تبلت ها، بر روی دو ویژگی اصلی مانور زیادی داده است: نمایشگر Super AMOLED با رزولوشن ۱۶۰۰ × ۲۵۶۰ و باریکی و وزن کم. البته همه چیز به همین دو مورد خلاصه نشده است. سامسونگ امکان پاسخگویی به تماس‌های تلفنی وارده به تلفن از طریق تبلت، و همچنین امکان مدیریت و دسترسی به دسکتاپ ویندوزی را در این دو محصول فراهم آورده است.

Samsung Galaxy Tab S
سامسونگ در آخرین تلاش خود برای تصاحب بازار تبلت ها در اواخر خرداد ۹۳ دو محصول جدید را معرفی کرد. دو تبلت Galaxy Tab S 8.4 و Galaxy Tab S 10.5 آمده‌اند تا رقبایی جدی برای آیپد مینی و آیپد ایر شرکت اپل باشند. سامسونگ در تبلیغات خود در مورد این تبلت ها بر روی دو ویژگی اصلی مانور زیادی داده است: نمایشگر Super AMOLED با رزولوشن ۱۶۰۰ × ۲۵۶۰ و باریکی و وزن کم. البته همه چیز به همین دو مورد خلاصه نشده است. سامسونگ امکان پاسخگویی به تماس‌های تلفنی وارده به تلفن از طریق تبلت و همچنین امکان مدیریت و دسترسی به دسکتاپ ویندوزی را در این دو محصول فراهم آورده و از سوی دیگر گلکسی تب S را به سنسور اثر انگشت مجهز کرده. در ادامه با دیجیکالا همراه باشید، تا در کنار هم با دقت بیشتری بازیگران جدید سامسونگ در بازار تبلت ها را زیر ذره بین ببریم.

طراحی و ساخت
گلکسی تب S را می‌توان یکی از باریک‌ترین و سبک‌ترین تبلت های موجود در بازار دانست. هر دو مدل ۸٫۴ اینچی و ۱۰٫۵ اینچی ضخامتی معادل ۶٫۶ میلیمتر دارند. بنابراین همین ابتدای کار یکی از مهم‌ترین نقاط قوت این دو تبلت جدید سامسونگ را به شما نشان دادیم. برای روشن‌تر شدن موضوع به این مسئله اشاره می‌کنیم که گلکسی تب پرو ۱۰٫۱ اینچی و آیپد ایر به ترتیب ۷٫۳ و ۷٫۵ میلیمتر ضخامت دارند.

حال می‌خواهیم نگاهی به وزن گلکسی تب S بیاندازیم. مدل ۸٫۴ اینچی ۲۹۸ گرم و مدل ۱۰٫۵ اینچی ۴۶۷ گرم وزن دارد. اگر این دو تبلت را به عنوان رقبای آیپد مینی ۲ و آیپد ایر قبول داشته باشیم، باید بگوییم که از لحاظ سبکی، برتری از آن دو نو رسیده سامسونگ است.  اما در اردوگاه ۱۰ اینچی‌ها شاهد یک محصول بسیار ظریف دیگر هم هستیم. تبلت Z2 سونی با وزنی معادل ۴۳۹ گرم و ضخامتی برابر با ۶٫۴ میلیمتر، دست تبلت ۱۰٫۵ اینچی گلکسی تب S را از پشت بسته است.

بیایید از خیر این همه عدد و رقم بگذریم. در یک کلام با در دست گرفتن گلکسی تب S، چه ۸٫۴ اینچی و چه ۱۰٫۵ اینچی، اوج ظرافت در طراحی را حس خواهیم کرد. حال ممکن است بدنه پلاستیکی این تبلت ها به دلتان ننشیند که البته این قضیه هم کاملا به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. این تبلت ها از نظر طراحی بسیار به تلفن هوشمند گلکسی S5 شبیه اند تا جایی که با نگاه کردن به آن‌ها حس می‌کنید که این سه تن از خویشاوندان درجه یک همدیگرند! اگر با بخش پشتی تلفن هوشمند گلکسی S5 و طراحی متخلخل آن مشکلی ندارید، از طراحی این تبلت ها هم خوشتان خواهد آمد.

سامسونگ این تبلت ها را در سه رنگ اصلی سفید، قهوه ای و خاکستری به بازار عرضه کرده. مستقل از این که چه رنگی را انتخاب می‌کنید، نواری طلایی رنگ را پیرامون لبه های گلکسی تب S خواهید دید.

سامسونگ چه چیدمانی را برای دکمه‌ها، درگاه‌ها و شیارهای گلکسی تب S در نظر گرفته؟ اول با مدل ۸٫۴ اینچی شروع می‌کنیم: درست مانند هر ۸ اینچی دیگری، این تبلت هم به صورت پرتره، یا به زبان خودمان عمودی، طراحی شده. با در دست گرفتن تبلت در این وضعیت، درگاه micro-USB و جک ۳٫۵ میلیمتری هدفون را روی لبه پایینی ملاقات خواهیم کرد. دکمه پاور، دکمه تنظیم صدا، شیار microSD، شیار سیمکارت و فرستنده مادون قرمز همه و همه بر روی لبه سمت راست تعبیه شده‌اند. اسپیکرها نیز یکی بر روی لبه پایینی و دیگری روی لبه بالایی قرار گرفته‌اند.

بیایید مدل ۱۰٫۵ اینچی را کمی ورانداز کنیم. اندازه و قرارگیری دکمه هوم (Home) این تبلت حکم می‌کند که ما آن را به صورت افقی در دست بگیریم. لبه بالایی این تبلت میزبان دکمه پاور، دکمه تنظیم صدا و فرستنده مادون قرمز است. بلندگوهای استریو هم بر روی دو لبه راست و چپ و متمایل به بالا جا خوش کرده‌اند. شیار microSD، شیار سیمکارت و درگاه micro-USB را بر روی لبه سمت راست خواهید یافت و در نهایت جک ۳٫۵ میلیمتری هدفون را بر روی لبه سمت چپ می‌بینید.

با نگاهی به بخش پشتی گلکسی تب S دو دایره عجیب و غریب را خواهید دید. اشتباه نکنید؛ این دو نه سنسور هستند و و نه درگاه خاصی. سامسونگ برای اتصال بوک کاور (Book Cover) به بدنه تبلت، این دو المان را به پشت دستگاه اضافه کرده.

نمایشگر
حال می‌رسیم به برگ برنده گلکسی تب S. همان‌طور که گفتیم، تب S در دو اندازه ۸٫۴ و ۱۰٫۵ اینچی تولید شده است. همه ما می‌دانیم که نمایشگر یکی از مهم‌ترین فاکتورهای تعیین کننده در خرید یک تبلت است. سامسونگ هم این نکته را بهتر از هر کسی می‌داند. پس این بار تمرکز اصلی خود را بر روی صفحه نمایش قرار داده و به سراغ تکنولوژی بومی شده خود یعنی Super AMOLED رفته. این شرکت حقیقتا نمایشگرهای بی نظیری برای تبلت S خلق کرده است.

هر دو مدل ۸٫۴ اینچی و ۱۰٫۵ اینچی از نمایشگری با رزولوشن ۱۶۰۰ × ۲۵۶۰ بهره می‌برند. این رزولوشن برای مدل کوچک‌تر تراکم پیکسلی ۳۵۹ppi را به ارمغان آورده. این عدد برای مدل بزرگ‌تر ۲۸۸ppi است. گلکسی تب S از این لحاظ یک قدم جلوتر از رقبای اپلی خود ایستاده. یادآوری می‌کنیم که آیپد ایر و آیپد مینی ۲ هر دو رزولوشنی برابر با ۱۵۳۶ × ۲۰۴۸ دارند.

در نمایشگر گلکسی تب S پیکسل‌ها تقریبا غیر قابل تشخیص اند و رنگ‌ها بسیار روشن و شارپ هستند. به لطف کیفیت بسیار بالا و تکنولوژی منحصر به فرد به کار رفته در این صفحه نمایش، شما چه در زیر نور مستقیم خورشید باشید و چه در تاریکی مطلق، به راحتی می‌توانید از گلکسی تب S استفاده کنید. سامسونگ در این تبلت ها از همان تکنولوژی به کار رفته در تلفن‌های هوشمند رده بالایش استفاده کرده. در مورد صفحه نمایش‌های Super AMOLED صحبت می‌کنیم. در این تکنولوژی نیازی به نور پس زمینه وجود ندارد و صفحه نمایش لایه های کمتری دارد. همین قضیه به باریک‌تر و سبک‌تر شدن این تبلت ها کمک زیادی کرده.

در این نمایشگر، رنگ‌ها به شدت زنده هستند. البته گاهی این قضیه باعث می‌شود که تصاویر مشاهده شده در صفحه نمایش کمی اغراق شده و غیر طبیعی به نظر برسد. سامسونگ برای برطرف کردن این مشکل از نرم افزاری با نام Adaptive Display استفاده کرده. این نرم افزار بر اساس محتوای نمایش داده شده و شرایط نوری محیط، برخی مشخصه های نمایشگر را بلادرنگ تنظیم داده و تصاویر را به بهینه‌ترین شکل ممکن به شما نشان می‌دهد.

سخت افزار
اما در پشت این نمایشگر فوق‌العاده و کالبد ظریف چه خبر است؟ آیا از لحاظ سخت افزاری هم این تبلت ها چیز جدیدی برای گفتن دارند؟ اول از همه از مغز متفکر این دو تبلت خواهیم گفت. بسته به مدل خریداری شده، این تبلت می‌تواند پردازشگرهای متفاوتی داشته باشد. تا اینجای کار اکثر مدل‌های موجود در بازار به چیپ ست Exynos 5 Octa 5420 مجهز شده‌اند و ۸ هسته پردازشی را در خود جای داده‌اند. در حقیقت دو مجموعه پردازشگر ۴ هسته ای با سرعت‌های ۱٫۳ و ۱٫۹ گیگاهرتز در اختیار تبلت است که در مواقع نیاز یکی از این دو مجموعه مورد استفاده قرار می‌گیرد. هدف اصلی این تکنیک، صرفه جویی در مصرف انرژی و افزایش شارژدهی باتری است. به طوری که ۴ هسته قوی‌تر تنها در مواقع ضروری به کار گرفته می‌شوند.

سامسونگ در این محصول از خود سخاوت نشان داده و همچون سری پرو، ۳ گیگابایت رم را در گلکسی تب S قرار داده. بر اساس نتایج اکثر بنچمارک های مطرح، این تبلت رقیبی سرسخت برای رده بالاهای دنیای تبلت هاست و شانه به شانه تبلت اندرویدی Z2 سونی حرکت می‌کند. حافظه داخلی سری تب S هم بسته به مدل خریداری شده ۱۶ یا ۳۲ گیگابایت است. البته شما به راحتی می‌توانید از طریق کارت حافظه microSD تا ۱۲۸ گیگابایت به آن اضافه کنید.

تقریبا با قاطعیت می‌توان ادعا کرد که هنوز هیچ تبلت اندرویدی ای ندیده‌ایم که به طور ۱۰۰ درصد عاری از لگ باشد. گلکسی تب S نیز از این قاعده مستثنی نیست. البته این قضیه احتمالا برای بسیاری از کاربران ملموس نخواهد بود و کوچک‌ترین مشکلی در کارشان ایجاد نخواهد کرد.

فرستنده مادون قرمز و سنسور اثر انگشت دو مورد از مهم‌ترین مشخصه های جالب گلکسی تب S هستند. هر دوی این موارد پایشان از تلفن هوشمند گلکسی S5 به این تبلت ها باز شده. حتما در ادامه به سنسور اثر انگشت این تبلت خواهیم پرداخت. البته سنسور ضربان قلب، که در S5 شاهدش بودیم، در این تبلت ها غایب است. این تبلت همچون اکثریت تبلت های سامسونگ از GPS، وای-فای و بلوتوث بهره می‌برد. با این وجود، از تکنولوژی NFC خبری نیست. در ضمن شما با خرید مدل LTE می‌توانید از شبکه های مخابراتی ۳G و ۴G استفاده کنید.

نرم افزار
گلکسی تب S همچون سایر پرچم‌داران سامسونگ به آخرین نسخه از سیستم عامل اندروید (در حال حاضر ۴٫۴) مجهز شده است. مثل همیشه ما شاهد رابط کاربری اختصاصی سامسونگ موسوم به تاچ ویز (TouchWiz) در کنار سیستم عامل اندروید هستیم. رابط کاربری تب S به شدت مشابه رابط کاربری تلفن هوشمند گلکسی S5 است. طراحی آیکن ها، ویجت ها و حتی نوار نوتیفیکیشن همگی گواهی بر شباهت نرم افزاری تب S و  گلکسیS5  هستند. گلکسی تب S همچنین از مشخصه جدیدی به نام Magazine UX بهره می‌برد. این قابلیت جدید در محصولات سامسونگ با یک ساختار موزائیکی موسوم به Dashboard همراه است. در این رابط کاربری شما می‌توانید محتوای مورد علاقه خود را در قالب فیدهای خبری، آپدیت های شبکه های اجتماعی، و اپلیکیشن های پرکاربرد مشاهده کنید.

یکی از جالب‌ترین قابلیت‌های نرم افزاری این تبلت مربوط به قابلیت مالتی تسکینگ آن است. سامسونگ این ویژگی را اصطلاحا حالت چند پنجره ای (Multi Window) نامیده. این قابلیت به شما امکان می‌دهد که دو اپلیکیشن را به طور همزمان اجرا کنید. حتی شما در مدل LTE می‌توانید در یک پنجره مرورگر خود را اجرا کرده و به وبگردی مشغول شوید و در پنجره ای مجزا به تماس‌های تلفنی پاسخ دهید.

گلکسی تب S شگفتی‌های دیگری را هم برای شما به ارمغان آورده. SideSync نرم افزاری است که به کمک آن می‌توانید گوشی گلکسی S5 را بر روی نمایشگر تبلت خود مشاهده کنید. دقت داشته باشید که شما باید در ابتدا اپلیکیشن SideSync 3.0 را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید. سپس می‌توانید به راحتی و با ایجاد یک اتصال بین این دو دستگاه، تلفن هوشمند را از طریق تبلت کنترل کنید.

در این حالت نمایشگر گوشی به وضعیت خاموش می‌رود و شما نمای کاملی از آن را در تبلت خواهید دید. از این قابلیت می‌توان برای انتقال فایل‌ها بین دو دستگاه و همچنین برقراری یا پاسخ به تماس‌های تلفنی استفاده کرد. نمی‌توان با قاطعیت در مورد لازمه وجودی این نرم افزار نظر داد. به هر حال شاید این قابلیت عجیب و غریب برای شما کاربرد داشته باشد؛ در عمل باید دید!

اگر جزو آن دسته افرادی هستید که فرزند یا برادر و خواهر کوچک‌ترتان مدام چشمشان به دنبال تبلت شماست، قابلیت کیدز مد (Kids Mode)  شاید به کارتان بیاید. شما از طریق کیدز مد می‌توانید یک حساب کاربری جداگانه ایجاد کرده و دسترسی به برخی اپلیکیشن ها را محدود کنید. البته دقت داشته باشید که این قابلیت از قبل نصب نشده و شما می‌بایست از طریق لینک مربوطه نسبت به دانلود و نصب آن اقدام کنید. جدا از این حالت ویژه، سامسونگ برای این تبلت ها حالت چندکاربره یا به قول خودش Multi User Mode را فراهم دیده. از این طریق شما قادرید تا ۷ حساب کاربری مجزا با پسوردها و اثر انگشت‌های مختلف را تعریف کنید.
از دیگر اپلیکیشن های مهم این تبلت می‌توان به Remote PC (برای دسترسی به دسکتاپ ویندوزی یا مک) و Hancom Office 2014 (برای مشاهده اسناد) اشاره کرد.

سنسور اثر انگشت
تا اینجای کار چندین بار به شباهت‌های گلکسی تب S و تلفن هوشمند گلکسی S5 اشاره کردیم. این بار می‌خواهیم به سراغ یک شباهت عمده دیگر برویم: یکی دیگر از امکانات تعیین کننده در گلکسی تب S وجود سنسور اثر انگشت در آن است. این سنسور داخل دکمه هوم (Home) تعبیه شده و از آن می‌توان برای ورود به سیستم (باز کردن قفل دستگاه) یا استفاده از برخی سرویس‌ها و حتی انجام تراکنش‌های مالی استفاده کرد.

برای فعال کردن این قابلیت ابتدا باید به بخش تنظیمات رفته و طی یک فرایند ۸ مرحله ای، انگشت خود را ۸ مرتبه در امتداد دکمه فیزیکی هوم بکشید. شما می‌توانید حداکثر تا ۳ اثر انگشت را برای این سنسور تعریف کنید. باید بگوییم که این سنسور کمی بد قلق است و ممکن است در کار با آن به مشکل برخورد کنید. البته در برخی نقد و بررسی‌ها بر روی عملکرد دقیق و بی نقص این سنسور تاکید شده، مسئله ای که با بررسی ما اندکی در تضاد است. این سنسور اثر انگشت از لحاظ عملکرد هنوز با ایده آل فاصله دارد، با این حال باید اذعان کرد که ظهور سنسور تشخیص اثر انگشت در تبلت ها اتفاق تکنولوژیک مهمی محسوب می‌شود.

دوربین
گلکسی تب S به یک دوربین ۸ مگاپیکسلی در پشت دستگاه و یک دوربین ۲٫۱ مگاپیکسلی در جلوی دستگاه مجهز شده. سنسورهای هر دو مدل ۸٫۴ اینچی و ۱۰٫۵ اینچی کاملا مشابه اند. سامسونگ برای دوربین اصلی این تبلت ها، فلش LED هم تعبیه کرده است. دوربین‌های این دو تبلت فرق چندانی با دوربین‌های گلکسی نوت پرو، گلکسی تب پرو و گلکسی نوت ۱۰٫۱ (مدل ۲۰۱۴ ) ندارند. بنابراین نتایج حاصله از آن‌ها کم و بیش یکسان است. دوربین اصلی این تبلت نیز همچون تبلت های فوق‌الذکر در شرایط نوری مناسب تصاویری خوب و طبیعی ثبت می‌کند و فوکوس نسبتا سریعی دارد. اما در شرایط نوری ضعیف، سنسور دوربین اندکی به مشکل بر می‌خورد و گهگاه تصاویری نه چندان دلچسب تحویلتان می‌دهد. هر دو دوربین با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه قادرند تصاویری Full HD را ضبط کنند.

باتری
شارژدهی عالی باتری یکی دیگر از نقاط قوت گلکسی تب S است. مدل ۸٫۴ اینچی به یک باتری ۴۹۰۰ میلی آمپر-ساعتی مجهز شده است. مدل بزرگ‌تر هم یک باتری ۷۹۰۰ میلی آمپر-ساعتی را در خود دارد. این باتری‌ها دستگاه شما را تا ساعت‌ها از شارژ مجدد بی نیاز می‌کنند. سامسونگ در تبلیغات خود به ۱۲ ساعت شارژدهی در هنگام پخش مداوم ویدیو اشاره کرده است. این گفته سامسونگ با نتایج تست‌های مختلف کاملا انطباق دارد. در کاربری ترکیبی و با قرار دادن روشنایی نمایشگر در وضعیت ۵۰ درصد، باتری تبلت شما می‌تواند با یک بار شارژ کامل بیش از ۱۲ ساعت و شاید تا چند روز شارژ را در خود نگاه دارد. با وجود نمایشگر پر مصرف Super AMOLED، این میزان شارژدهی بسیار خوب به نظر می‌رسد و باید گفت که سامسونگ کار بزرگی در این زمینه انجام داده است.

اما این شرکت کره ای به همین جا کفایت نکرده و همچون آخرین پرچم‌دار تلفن‌های هوشمندش یعنی گلکسی S5، به دنبال یک قابلیت کاربردی دیگر هم رفته. این حالت ویژه Ultra Power Saving Mode نام دارد. با فعال کردن این قابلیت، با نمایشگری سیاه و سفید مواجه خواهید شد. در این وضعیت، بلوتوث و وای-فای خاموش شده و دسترسی به بسیاری از اپلیکیشن ها محدود می‌شود. با این کار دستگاه شما قادر خواهد بود تا روزها بدون نیاز به شارژ مجدد سر پا بایستد.

سخن پایانی
گلکسی تب S تبلتی بی نظیر است. از دید عده ای حتی ممکن است تب S بهترین تبلت ساخته شده تا این لحظه باشد. به قطع و یقین، عده بسیاری هنوز هم تبلت های اپل را ترجیح می‌دهند. در این بررسی از طراحی بسیار ظریف و وزن کم این محصول سامسونگ گفتیم؛ کیفیت نمایشگر Super AMOLED آن را تحسین کردیم و از شارژدهی خوب باتری آن سخن به میان آوردیم. البته عملکرد رابط کاربری اختصاصی سامسونگ را نقد کردیم و گفتیم که با وجود فراهم کردن قابلیت‌های نرم افزاری فراوان و ظاهر جذاب، هنوز با ایده آل و یک تجربه عاری از لگ فاصله دارد. اقدام سامسونگ در تعبیه سنسور اثر انگشت را جسورانه خواندیم، اما از عملکرد نه چندان عالی آن هم گفتیم و اشاره کردیم که این قضیه ممکن است بسته به انتظارات، از کاربری تا کاربر دیگر متفاوت باشد.

در اردوگاه سامسونگ رقبایی وطنی برای گلکسی تب S وجود دارند. از آن میان می‌توان به گلکسی نوت ۱۰٫۱ مدل ۲۰۱۴، گلکسی تب پروی ۸٫۴ و ۱۰٫۱ اینچی و حتی گلکسی نوت پرو اشاره نمود. تا این لحظه در میان اندرویدی ها و با فاکتور گرفتن از محصولات سامسونگ، تبلت سونی Z2، نکسوس ۷ مدل ۲۰۱۳ و جی پدهای ال‌جی در لیست بهترین‌ها قرار دارند. دو محصول آخر اپل یعنی آیپد مینی ۲ و آیپد ایر نیز با سیستم عامل iOS در جایگاه ویژه نشسته‌اند. حال انتخاب نهایی با شماست. سامسونگ آخرین پرچم‌داران خود را رو کرده: یکی در قلمروی ۸ اینچی‌ها و دیگری کارزار ۱۰ اینچی‌ها. می‌خواهیم خیالتان را راحت کنیم. اگر عاشق برند سامسونگ هستید و پول کافی هم دارید و با نداشتن قلم مشکلی ندارید، خرید گلکسی تب S سامسونگ را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

در جدول زیر سعی کردیم به شما در انتخاب تبلت مورد نظرتان کمک کنیم. با بررسی این جدول، با رقبای اصلی در این سطح آشنا شوید. با کلیک بر روی تصویر زیر می‌توانید به بررسی دقیق‌تر محصولات بپردازید.

Galaxy-Tab-S-8.4-2

امتیاز عملکرد، شامل سرعت پاسخگویی به دستورات، همخوانی بین سخت‌افزار و نرم‌افزار و تجربه روان بودن کار با تبلت و اجرای برنامه‌ها و بازی‌ها می‌باشد.
میزان شارژدهی تبلت فارغ از ظرفیت باتری، به عوامل دیگری همچون رزولوشن صفحه‌نمایش، مصرف پردازنده و سیستم‌عامل نیز بستگی دارد.

مشخصات فنی

مشخصات فیزیکی

ابعاد۶٫۶ × ۲۱۲٫۸ × ۱۲۵٫۶ میلی متر
وزن ۲۹۸ گرم
قابلیت پشتیبانی از سیم کارت دارد – یک سیم کارت
قطع سیم کارت سایز میکرو (۱۲ × ۱۵ میلی‌متر)
جنس بدنه پلاستیک بافت‌دار

پردازنده

تراشه مرکزی Exynos 5 Octa Chipset
مدل پردازنده Quad-core, Cortex-A15 & Quad-core, Cortex-A7 CPU
سرعت پردازنده ۱٫۳ & 1.9 گیگاهرتز
پردازنده گرافیکیMali-T628 MP6

حافظه

مقدار رم ۳ گیگابایت
ظرفیت حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت
پشتیبانی از کارت حافظه جانبی microSD
حداکثر ظرفیت کارت حافظه جانبی ۱۲۸ گیگابایت

صفحه نمایش

نوع AMOLED
اندازه۸٫۴ اینچ
رزولوشن ۱۶۰۰ × ۲۵۶۰ پیکسل
تراکم پیکسلی ۳۶۰ پیکسل بر اینچ
سایر قابلیت‌هانمایشگر لمسی خازنی با تکنولوژی Super AMOLED و رزولوشن WQXGAقابلیت دریافت چند لمس همزمان

ارتباطات

قابلیت مکالمه
شبکه های ارتباطی ۲G , 3G , 4G
باند شبکه ۲GGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
باند شبکه ۳G HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
باند شبکه ۴GLTE 800 / 900 / 1800 / 2600 – LTE 850 / 2100
فناوری‌های ارتباطی GPRS , EDGE , Wi-Fi , بلوتوث
توضیحات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA , Wi-Fi hotspot
توضیحات بلوتوث نسخه‌ی ۴٫۰ با پروفایل‌های HSP, A2DP , AVRCP, OPP, HID, PAN(PANU Only), DI, HOGP
فناوری‌های مکان‌یابی
درگاه ارتباطی microUSB

دوربین

رزولوشن دوربین ۸ مگاپیکسل
فلشLED
توضیحات دوربین دوربین پشتی با کیفیت ۸ مگاپیکسل و با رزولوشن ۲۴۴۸ × ۳۲۶۴ پیکسل زوم دیجیتال ۴ برابری (۴x Digital Zoom ) فوکوس خودکار ( Auto Focus ) قابلیت ثبت موقعیت مکانی و زمانی عکس‌ها و فیلم‌های گرفته شده (Geo-Tagging) عکاسی پانوراما و HDRقابلیت فیلمبرداری با کیفیت ۱۰۸۰p با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه
دوربین جلو
توضیحات دوربین جلودوربین جلویی ( وب‌کم ) با کیفیت ۲٫۱ مگاپیکسل کیفیت ۱۰۸۰p با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه

سایر مشخصات

حسگرهاشتاب‌سنج ( Accelerometer ) , سنجش نور محیط ( Light Sensor ) , قطب‌نما (Compass) , مجاورت ( Proximity Sensor ) , ژیروسکوپ ( Gyroscope ) , اثر انگشت (Fingerprint Sensor)
بلندگو
جک ۳٫۵ میلی‌متری صدا
سیستم عامل Android
نسخه سیستم عامل ۴٫۴ KitKat
باتری لیتیوم یونی با ظرفیت ۴۹۰۰ میلی آمپر-ساعت
کارکرد باتری حداکثر ۱۲ ساعت پخش ویدیوی مداوم
امکانات دیگرفرستنده مادون قرمز (IR Blaster) مجهز به رابط کاربری تاچ‌ویز (TouchWiz) قابل به‌ روز رسانی به اندروید لالی‌پاپ (۵٫۰٫۲)
اقلام همراه تبلت دفترچه‌ راهنما , کابل USB , شارژر

منبع : با تشکر از دیجی کالا

Check Also

آموزش پشتیبان گیری از سایت در وردپرس

شما بر روی وبسایت خود تغییراتی را ایجاد می کنید، افزونه هایی را نصب می …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 12 =