ترشی با طعم انجیر

در این مطلب دستور تهیه یک ترشی لذیذ که  انجیر،شکر , سرکه , آب و دارچین مخلفات ان هستند را برایتان اورده ایم؛ امیدواریم از آن لذت ببرید.

طرز تهیه ترشی انجیر

مواد لازم :
انجیر     2 کیلو گرم
شکر      750 گرم
آب      1 لیوان
دارچین      1 قاشق غذا خوری
سرکه      به مقدار لازم

طرز تهیه :
شکر , سرکه , آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیرهای شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و 24 ساعت کنار بگذارید و این کار را 3 روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و درجایی خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.

منبع : http://www.hidoctor.ir

Check Also

چهارطاقی ماهفرخان استهبان

چهارطاقی ماه فرخان (آتشکده بهرام) مربوط به دوره ساسانیان است. در شهرستان استهبان در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − شش =