بهترین های بورس ایران

با بررسی کارشناسی نزدیک به یک هزار شرکت بورسی و فرابورسی، نمادهای زیر بعنوان بهترین نمادهای بورسی این روزهای ایران از منظر بنیادی مشخص گردید:

آریا : پلیمر آریا ساسول

از اولین پروژه‌های توسعه‌ای شرکت ملی صنایع پتروشیمی در منطقه عسلویه در منطقه گازی پارس جنوبی، که به منظور ایجاد ارزش افزوده در منابع گاز ایجاد شد، طرح الفین نهم بود که اجرای آن به شرکت پلیمر آریاساسول واگذار شد. طرح الفین نهم در واقع از مجموعه طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران است، که فعالیت اولیه آن تحت مدیریت شرکت پتروشیمی پارس از اوایل سال ۱۳۷۹ آغاز و در ادامه، امور مربوط به قراردادهای اجرایی و تأمین منابع مالی آن از طریق فاینانس انجام شده بود. با این حال در راستای سیاست‌های اقتصادی برنامه سوم و با توجه به اظهار علاقه شرکت SASOL از کشور آفریقای جنوبی، به منظور مشارکت در سرمایه‌گذاری در پروژه‌های طرح الفین نهم، در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۳۸۱ (آوریل ۲۰۰۲) تفاهم‌نامه‌ای بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شرکت ساسول آفریقای جنوبی (شعبه آلمان)، به امضاء رسید و بر مبنای آن واحد الفین و نیز دو واحد پلی‌اتیلن سبک و پلی‌اتیلن متوسط و سنگین، از شرکت پتروشیمی پارس منفک و به عنوان یک مجتمع مستقل، برای اجراء به شرکت تازه تأسیس آریاساسول واگذار شد، با این هدف که شرکت بتواند عنوان بهترین و برترین تولیدکننده پلیمر در سطح منطقه خاورمیانه را کسب کند.

سهامداران:

شرکت پارس تامین مجد(47/3)

شرکت پتروشیمی پارس(47)

www.aryasasol.com/fa

——————————————————————————————————————————

افق : فروشگاههای زنجیره ای افق کوروش

فروشگاه افق کوروش، مجموعه‌ای از فروشگاه‌های زنجیره‌ای، کالاهای مصرفی در ایران است. شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش (سهامی عام) در سال ۱۳۸۸ تحت شماره ۳۵۹۳۲۸ در اداره کل ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی ایران به ثبت رسید و فعالیت خود را آغاز کرد. افق‌کوروش با هدف عرضه محصولات مصرفی با قیمت و کیفیت مناسب تاسیس شده است. افق‌کوروش روزانه ۳ هزار تن کالا را به طور مستقیم در 30 انبار با صد و پنجاه هزار متر مربع، دریافت و همین میزان کالا را نیز با ۶۰۰ ماشین به مقصد فروشگاه‌ها در همسایگی شما حمل می‌کند.

سهامداران:

گروه مدیریت صنعت خرده فروشی کوروش-سهامی خاص(79/7)

BFM صندوق سرمایه گذاری.ا.ب.توازن کوروش(5/1)

شخص حقیقی(1/4)

شخص حقیقی(1/4)

شخص حقیقی(1/4)

صندوق سرمایه گذاری شکوه اوج دماوند(1)

www.okcs.com

——————————————————————————————————————————

بمولد : مولد نیروگاهی تجارت فارس

نیروگاه در فاصله ۳۵ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.

نیروگاه سیکل ترکیبی فارس با قدرت اسمی ۱۰۳۵ مگاوات دارای ۶ واحد گازی از نوع جنرال الکتریک تیپ 9 (GE-F9) ساخت کارخانه جان براون انگلستان هر کدام به ظرفیت 123/4 مگاوات می باشد. بخش بخار نیز از ۶ بویلر بازیاب حرارتی و سه توربوژنراتور به قدرت اسمی هر یک 98/3 مگاوات در شرایط iso ساخته شده است که بوسیله پست 230 کیلو ولت به شبکه سراسری متصل می باشد. فعالیت واحد گازی از سال ۱۳۷۴ و واحد بخار از سال ۱۳۸۱ آغاز گردیده است.

سهامداران:

بانک تجارت(75)

BFM صندوق سرمایه گذاری.ا.بازارگردانی تجارت(15)

http://www.tfpg.ir

——————————————————————————————————————————

بنیرو : نیروترانس‌

شرکت نیروترانس در سال 1369 با تمرکز بر تولید ترانسفورماتورهای اندازه­‌گیری در کلیه سطوح ولتاژی، بوشینگ­های خازنی تا 420 کیلوولت، خازن­های اصلاح ضریب قدرت تا 36 کیلوولت و 600 کیلووار، کلید قطع ژنراتور مدل HEC3 و سوئیچگیرهایGIS تاسیس شد.
در این شرکت تمامی محصولات شرکت بر اساس نیازمندی­های مشتریان و با در نظر گرفتن استانداردهای جهانی طراحی و تولید می­شوند.
این شرکت دانش فنی و تکنولوژی تولید کلیه محصولات خود را از شرکت­های معتبر اروپایی به شرح زیر دریافت کرده است:
انتقال تکنولوژی تولید ترانسفورماتورهای اندازه­‌گیری از شرکت ABB سوئد
انتقال تکنولوژی تولید بوشینگ­های خازنی از شرکت HSP آلمان
انتقال تکنولوژی تولید کلید قطع ژنراتور از شرکت ABB سوئیس
انتقال تکنولوژی تولید خازن­های اصلاح ضریب قدرت از شرکت ISKRA اسلوونی
انتقال تکنولوژی تولید سوئیچگیرهای GIS از شرکت ABB سوئیس
نظر به اینکه تولید محصولات با کیفیت و برآورده‌­­سازی نیازمندی مشتریان اولویت اول و هدف اصلی شرکت نیروترانس است، این شرکت موفق به اخذ گواهینامه ISO 9001:2015 شده است.

سهامداران:

شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران(20/7)

موسسه صندوق بازنشستگی، وظیفه، از کارافتادگی و پس انداز بانکها(16/1)

شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ-سهامی خاص(16)

سهام عدالت استانهای تهران،خراسان رضوی،فارس،خوزستان و اصفهان(7)

شرکت سرمایه گذاری صنایع برق وآب صبا-سهامی عام(5/5)

 

https://www.niroutrans.com

——————————————————————————————————————————

بوعلی : پتروشیمی بوعلی سینا

مجتمع پتروشیمی بوعلی سینا در زمینی به مساحت ۳۶ هکتار در شمال غربی خلیج فارس در استان خوزستان و در منطقه ویژه بندر امام خمینی (ره) قرار دارد. این مجتمع، سومین طرح آروماتیکی صنایع پتروشیمی ایران است که عملیات اجرایی آن در فروردین ماه ۱۳۸۰ آغاز شد و واحدهای تولیدی آن در سال ۱۳۸۳ راه اندازی گردید.

در حال حاضر واحدهای فرآیندی این مجتمع 7 واحد است که لیسانس واحدهای آن از AXENS فرانسه، KRUPP UHDE آلمان، SINOPEC چین بوده و در حال بهره برداری می باشد.

سهامداران:

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس(57/1)

BFMصندوق سرمایه گذاری .ا.ب .خلیج فارس(5)

www.bspc.ir

——————————————————————————————————————————

پارس : پتروشیمی پارس

شرکت پتروشیمی پارس در ۲ اسفندماه ۱۳۷۷ تاسیس و به­ نام شرکت پتروشیمی عسلویه به ­ثبت رسیده و فعالیت­های مؤثر آن با تشکیل هیئت مدیره جدید از تاریخ 1378/۰۷/۱۰ شروع شد. نام این شرکت با تصویب در جلسه فوق­ العاده مورخ 1379/۰۲/۱۷ به پتروشیمی پارس تغییر یافت.

این شرکت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در شمال خلیج­ فارس و در بندر عسلویه قرار دارد. این منطقه در حد فاصل ۲۷۰ کیلومتری جنوب شرقی بندر بوشهر و ۵۷۰ کیلومتری غرب بندرعباس می­ باشد.

فعالیت­های اجرایی مرتبط با آن از سـال ۱۳۷۸ آغـاز گردید. کل سرمایه­ گـذاری ارزی انجام شده ۷۲۰ میـلیون دلار و سرمایه گذاری­ ریـالی انجام شده ۲۸۳۵ میلیارد ریـال بوده است. پنجاه درصد سهام شرکت پلیمر آریاساسول نیز متعلق به شرکت پتروشیمی پارس می­باشد. شرکت پتروشیمی پارس از سه واحد تولیدی و یک­ بخش برون­ واحدی تشکیل شده است:

۱. واحد استحصال اتان C۲+ Recovery & Fractionation :

واحد استحصال اتان این شرکت در هفتم تیرماه ۱۳۸۵ مورد بهره­ برداری قرار گرفت. خوراک واحد، روزانه ۶۰ هزارتن گاز می‌باشد ‌که ‌از پالایشگاه­های اول و دوم مجتمع گاز پارس جنوبی تامین می­ شود که پس از استحصال اتان و هیدروکربن­ های سنگین‌تر، ۴۸ هزارتن در روز گاز سبک تحت عنوان (Sales Gas) به پالایشگاه­ها برگشت داده می‌شود تا جهت تامین خوراک سایر مجتمع­ها و یا تزریق به شبکه گاز سراسری استفاده گردد. محصولات این واحد عبارتند از:

اتان: میزان تولید ۱میلیون و5۰۰ هزار تن در سال می باشد که ۱میلیون و۲۶۷ هزارتن آن خوراک پتروشیمی آریاساسول و 270 هزارتن مابقی خوراک پتروشیمی جم را تامین می‌نماید.

پروپان: میزان تولید 87۰ هزارتن در سال می­باشد که از طریق اسکله‌های‌ شرکت‌پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی صادر می‌شود.

بوتان: میزان تولید 510 هزارتن در سال می­باشد که از طریق اسکله‌های شرکت‌پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی صادر می‌شود.

گسولین: میزان تولید‌110هزارتن در سال می‌باشد که به عنوان بخشی از خوراک پتروشیمی‌های جم و نوری (برزویه)وسایر مشتریان داخلی استفاده می ­گردد.

۲. واحد اتیل بنزن Ethyl Benzene :

از دیگر واحدهای شرکت پتروشیمی پارس می باشد. خوراک واحد، ۱۷۵ هزار تن اتیلن از واحد الفین نهم (پتروشیمی آریاساسول)، 420 هزار تن بنزن از آروماتیک چهارم (پتروشیمی برزویه) و در صورت نیاز تا ۴۰ هزار تن بنزن از آروماتیک سوم (پتروشیمی بوعلی سینا) و سایر منابع خریداری و تحویل واحد اتیل بنزن می گردد. محصول نهایی، ۶۴۵ هزار تن اتیل بنزن در سال می­باشد.

۳. واحد استایرن منومر Styrene Monomer :

خوراک: ۶۴۵ هزار تن اتیل بنزن و محصولات نهایی آن۶۰۰ هزار تن استایرن منومر، 20 هزار تن مخلوط بنزن و تولوئن در سال

۴. بخش برون واحدیOffsite Facilities :

این بخش مشتمل بر واحد مخازن و خطوط لوله می باشد و با چهار مخزن ذخیره سازی LPG امکان ذخیره سازی ۱۲۰ هزارتن LPG به منظور صادرات از طریق کشتی را برای شرکت فراهم می نماید.

ویژگی های شرکت:

یکی از تولید کنندگان بزرگ C۲+ در خاورمیانه.

یکی ازتولیدکنندگان بزرگ استایرن منومر در دنیا

دسترسی آسان به آب­های آزاد جهت صادرات محصولات LPG، استایرن منومر و تحویل به موقع آن

بزرگترین تامین­ کننده نیاز داخلی استایرن منومر در داخل کشور که از این محصول برای تولیدات پلی ­استایرن و کالاهای مصرفی مختلف در صنایع پایین­ دستی استفاده می گردد.

تزریق گاز طبیعی ( سوخت پاک )به شبکه‌سراسری‌گاز (IGAT) به مقدار حدود ‌‌۴۸ هزارتن در روز‌‌ (از طریق مجتمع گاز پارس جنوبی)

سهامداران:

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس -سهامی عام(51)

شرکت گروه گسترش نفت وگازپارسیان -سهامی عام (18)

شرکت سرمایه گذاری غدیر-سهامی عام (18)

شرکت ارزش ماندگارخلیج فارس -سهامی خاص (5)

www.parspc.ir

——————————————————————————————————————————

پارسان : گسترش نفت و گاز پارسیان

سهامداران:

——————————————————————————————————————————

تاپیکو : سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین

شرکت سرمایه‌گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) شرکت هلدینگ سرمایه‌گذاری ایرانی است، که در زمینه صنایع پایین‌دستی نفت و گاز، با تمرکز بر پالایش نفت‌وگاز، صنایع شیمیایی و صنایع پتروشیمی، همچنین سرمایه‌گذاری و مدیریت بر پالایشگاه‌ها، مجتمع‌های پتروشیمی و کارخانجات شیمیایی فعالیت می‌کند. این شرکت، بزرگترین هلدینگ متعلق به شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی است.
شرکت تاپیکو در سال ۱۳۸۲ توسط شستا تأسیس شد و در سال مالی ۱۳۹۴ درآمدی بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان کسب نمود و در رتبه ۲۷ از فهرست صد شرکت برتر ایران بر پایه میزان درآمد سالیانه قرار گرفت.

 

سهامداران:

شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی-سهامی عام(66/7)
شرکت گروه مالی صباتامین-سهامی عام(8/2)
موسسه صندوق بیمه اجتماعی روستائیان وعشایر(7)
شرکت آینده سازان رفاه پردیس-سهامی خاص(4)
شرکت واسط مالی بهمن پنجم-بامسئولیت محدود(3/3)
شرکت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران(1)

www.tappico.com

——————————————————————————————————————————

تاصیکو : سرمایه گذاری صدرتامین

شرکت سرمایه­ گذاری صدرتأمین در سال 1378 ، با سرمایه ثبتی یک میلیارد ریال ، تحت پوشش شرکت سرمایه­ گذاری تامین اجتماعی (شستا) به عنوان یکی از هلدینگ های تخصصی در حوزه صنایع کاشی وسرامیک در قالب سهامی خاص تاسیس شد. در سال 1387 و با توجه به سند چشم­ انداز شرکت سرمایه­ گذاری تامین اجتماعی (شستا) ، جهت­ گیری جدیدی برای هلدینگ صدرتامین تعیین و ورود به حوزه صنعت کانی­های فلزی و غیرفلزی در دستور کار این هلدینگ قرار گرفت. صنایع معدنی در کنار پتروشیمی جز صنایع استراتژیک کشور محسوب می شود و به دلیل مزیت نسبی ایران و میزان ذخایر قابل توجه کشور ، این صنعت در دسته ی صنایع برتر و پیشرو در اقتصاد ملی می باشد. معدن و صنایع وابسته به آن حاشیه سود بسیار مناسبی نسبت به سایر صنایع دارد و تداوم رشد آن همواره در ایران و جهان قابل ملاحظه است.

سهامداران:

شستا(32/2)

صبا(18/7)

تاپیکو(17/7)

شرکت واسط مالی مهرسوم-بامسئولیت محدود(8/4)

موسسه صندوق بیمه اجتماعی روستائیان وعشایر(5/2)

BFMصندوق .س .ا.ب .صباگسترنفت وگازتامین(1/7)

www.stic.ir

——————————————————————————————————————————

تیپیکو : سرمایه گذاری دارویی تامین

——————————————————————————————————————————

ثجنوب : سرمایه گذاری مسکن جنوب

——————————————————————————————————————————

جم : پتروشیمی جم

شرکت پتروشیمی جم که به اختصار JPC نامیده می شود، بعنوان یکی از بزرگترین واحدهای تولید الفین در جهان، یکی از طرح های توسعه ای شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران در سال 1379 در منطقه ویژه پتروشیمی پارس در عسلویه بوده‌ که عمدتا به منظور تولید الفین ها و پلی اتیلن های سبک خطی و سنگین تاسیس گردیده است. شرکت پتروشیمی جم دارای واحدهای تولیدی گوناگون با ویژگی‌های خاص است که از آن جمله می‌توان واحدهای الفین، پلی اتیلن سنگین، پلی اتیلن خطی، بوتادین، بوتن-1 را نام برد که ضمن ایفای نقش برجسته در زنجیره طرح‌ های مگا سایز منطقه ویژه اقتصادی پارس توانسته سهم خود را در بازارهای منطقه و جهان کسب و مورد توجه بازیگران اصلی صنعت پتروشیمی قرار گیرد.

 

سهامداران:

شرکت سرمایه داری صندوق بازنشستگی کشوری(19)

شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا-سهامی خاص(18)

شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین(17)

صندوق بازنشستگی کشوری(5/3)

موسسه صندوق بیمه اجتماعی روستائیان وعشایر(4/8)

شرکت واسط مالی اردیبهشت-بامسئولیت محدود(4/6)

شرکت گروه سرمایه گذاری و توسعه صنایع پتروشیمی خلیج فارس(3/9)

شرکت گروه مدیریت ارزش سرمایه صندوق بازنشستگی کشوری -سهامی خاص(2/5)

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس(1/2)

شرکت توسعه و مدیریت سرمایه صبا-سهامی خاص(1)

www.jpcomplex.ir

——————————————————————————————————————————

حکشتی : کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در سال 1346 تأسیس شد و فعالیت حمل ونقل دریایی خود را در سال 1347 با به کارگیری دو فروند کشتی کوچک در حوزه خلیج فارس و چهار فروند کشتی اقیانوس‌پیما آغاز کرد.
در حال حاضر گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با حدود نیم قرن فعالیت درخشان در صنعت جهانی حمل‌ونقل دریایی و با دارا بودن شبکه بین المللی مطمئن و توانایی ارائه خدمات متنوع حمل ونقل، سریع و فراتر از انتظارات مشتریان، به عنوان یک شریک جهانی شایسته برای صاحبان کالا و مشتریان خود شناخته می‌شود.
گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اقدام به سازماندهی ساختار شرکت بر مبنای هلدینگ کرده و به عنوان بزرگ‌ترین هلدینگ حمل ونقل کشور با بهره‌مندی از شبکه گسترده دفاتر نمایندگی در سراسر جهان، توانایی ارائه کلیه خدمات حمل ونقل دریایی به طیف وسیعی از مشتریان را دارا می باشد.

سهامداران:

شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی(24/6)

صندوق بازنشستگی کشوری(22/7)

سازمان تامین اجتماعی(14/1)

شرکت سهام عدالت استانهای تهران، خراسان رضوی و فارس(3/7)

www.irisl.net

——————————————————————————————————————————

دروز : داروسازی‌ روزدارو

شرکت داروسازی روز دارو در سال 1342 هجری شمسی به اهتمام جمعی از فارغ التحصیلان دانشکده داروسازی دانشگاه تهران در راستای ابقای رسالت حرفه ای و ملی نظام سلامت و با تکیه بر اولویت کیفیت دارو تاسیس گردید.

این شرکت ابتدا در محیطی کوچک درغرب تهران با 8 خط تولید قرص و کپسول با ظرفیت بالغ بر 140 میلیون بسته در ماه شروع به کار نمود.
روزدارو پس از اندک زمانی در سال 1377، بعلت رشد سریع، افزایش تقاضا و نیز ضرورت رعایت استانداردهای جدید نظیر GMP و با هدف پیشرفت تولید و توسعه بیشتر، دومین سایت تولیدی خود را نیز با نام واحد شرق این مجموعه، با 5 خط تولید قرص و یک خط تولید ساشه به ظرفیت بالغ بر 80 میلیون بسته در ماه احداث نمود.
در راستای خدمت رسانی بیشتر به نظام بهداشت و سلامت، در سال 1390، نهایتا این مجموعه اقدام به ساخت و بهره برداری از سایت سوم کارخانه، با هدف تولید سفالوسپورین های خوراکی وتزریقی نیز نمود.
در سال 1397 مجموعه کارخانجات روزدارو با توجه به نیاز کشور جهت بومی سازی مکمل های غذایی، جهت ارتقا سلامت و بهبود کیفیت زندگی هموطنان عزیز، با برداشتن گامی نو، تصمیم به تولید لاین مکمل های غذایی خود تحت عنوان برند رزاویت نمود که جهت بهره برداری از این مهم، سایت جدیدی به وسعت 1200 متر با برخورداری از مجهزترین دستگاه های روز دنیا را در محل مجموعه قبلی احداث نمود.

www.rouzdarou.com

——————————————————————————————————————————

دسبحان : سبحان دارو

شرکت سبحان دارو (سهامی عام) در سال 1355 با نام شرکت آرایشی بهداشتی سویران (سهامی خاص) و با مشارکت و دانش فنی Ciba Geigy (نوارتیس فعلی) طراحی و ساخته شد. این کارخانه در سال 1360 راه اندازی گردید و در سال 1364 به شرکت داروسازی سبحان تغییر نام یافت. این شرکت پس از تاسیس کارخانه و خطوط تولید جدید در سال 1383 به نام شرکت سبحان دارو (سهامی خاص) ثبت گردید. درسال 1384 نوع شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل و با نماد (دسبحان) در سال 1389 نام شرکت در فهرست شرکتهای ثبت شده در سازمان بورس اوراق بهادار درج گردید.

این شرکت در شهر صنعتی رشت در استان گیلان و در زمینی به مساحت 100 هزار متر مربع و زیر بنایی بالغ بر 10 هزار متر مربع تاسیس گردیده است. سبحان دارو رتبه اول کشوری از لحاظ حجم تولید و پیشرو در تولید داروهای اعصاب و روان می‌باشد.

سهامداران:

شرکت گروه داروئی سبحان(69/5)

شرکت سرمایه گذاری البرز(8/7)

BFM صندوق سرمایه گذاری .ا.ب .تدبیرگران فردا(2/5)

شرکت سرمایه گذاری اعتلاءالبرز(2/1)

شرکت خدمات گسترصبا انرژی-سهامی خاص(1/7)

www.sobhandarou.com

——————————————————————————————————————————

دعبید : لابراتوار داروسازی‌ دکتر عبیدی

——————————————————————————————————————————

دفارا : داروسازی فارابی

داروسازی‌ فارابی‌ بزرگترین‌ و مدرنترین‌ مجتمـع‌ داروسـازی‌ کشـور‌ است‌ که‌ به‌ منظور تولید انبوه‌ فرآورده‌های‌ دارویی احـداث‌ و در دیماه سال‌ ۱۳۷۱ مورد بهره‌ برداری‌ قرار گرفته است.
این‌ مجتمع‌ در مساحتی‌ بالغ‌ بر ۵۰ هزار متر مربع‌ و در زمینی‌ به‌ وسعت‌ ۴۰ هکتار در دامنه‌ کوههای‌ جنوبی‌ شهر زیبا و تاریخی‌ اصفهان‌ بنا شده‌ است‌.
این‌ مجتمع تولید کننده‌ انواع‌ فرآورده‌های‌ دارویی‌ و مکمل های ـ رژیمی غذایی با ظرفیت‌ سالیانه: ۱،۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰ عدد کپسول ‌۴۵،۰۰۰،۰۰۰ شیشه ‌سوسپانسیون‌ خشک ‌و ۴۶۰.۰۰۰.۰۰۰ عدد قرص‌ می باشد.
شرکت‌ داروسازی‌ فارابی‌ با تهیه‌ مواد اولیه‌ مورد نیاز خود از معتبرترین‌ تولیدکنندگان‌ جهان‌ و با رعایت‌ دقیق‌ قوانین‌ cGMPو با مراعات‌ ضوابط WHO در ساخت‌ و کنترل‌ داروهـا و همچنیـن‌ بر اســاس‌ استـانداردهای‌ بین‌المللیUSP ، BP و EP بهترین‌ محصولات‌ دارویی و مکمل های رژیمی ـ غذایی را با اثـربخـشی‌ کلینیـکی‌ مطلوب‌ تولید و عرضه‌ می‌نماید.
سه گروه عمده فرآورده های دارویی تولید شده در شرکت داروسازی فارابی شامل: انواع فرآورده های دارویی آنتی بیوتیک خوراکی، انواع فرآورده های دارویی غیر آنتی بیوتیک خوراکی و انواع مکمل های رژیم غذایی می باشد.

سهامداران:

farabipharma.ir

——————————————————————————————————————————

رانفور : خدمات‌ انفورماتیک‌

شرکت خدمات انفورماتیک در راستای سیاست‌های بانک مرکزی به‌منظور ایجاد و راه‌اندازی سیستم جامع اتوماسیون بانکی کشور در آذرماه سال ۱۳۷۲ به‌عنوان بازوی اجرائی تأسیس شد. این شرکت از بدو پیدایش برنامه‌ریزی لازم برای ایجاد زیرساخت‌های موردنیاز و تشکیل مراکز تأمین نیازهای اجرائی اقدام کرد. زیرساخت‌های موجود شرکت خدمات انفورماتیک در طی دو دهه گذشته با تکنولوژی‌های روز جهان در زمینه‌های بانکداری الکترونیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مراکز کامپیوترهای بزرگ (MainFrame)، شبکه مخابراتی اختصاصی VSAT، راهبری سیستم‌های بزرگ و چند سکویی با قابلیت Online/ Realtime تشکیل و توسعه یافته است.

فعالیت‌های شرکت خدمات انفورماتیک از طراحی و تولید نرم‌افزارهای تخصصی تا ایجاد و گسترش شبکه اختصاصی مخابراتی و عرضه و تولید دستگاه‌های خودپرداز (ATM) و پایانه فروش (POS) تا ارائه خدمات موردنیاز بانک‌ها به‌صورت برون‌سپاری (Outsourcing) سبد کاملی از راه‌حل‌ها، محصولات و خدمات را به مشتریان خود عرضه می‌کند. همچنین این شرکت اولین و بزرگ‌ترین شبکه ارتباطات بانکی شعب، خودپردازها و کارتخوان‌ها و تنها ارائه‌کننده شبکه ارتباطی بین بانکی- NiBN- برای خدمات بین بانکی مانند شتاب، شاپرک، ساتنا، پایا، چکاوک و سایر سامانه‌های حاکمیتی است.

سهامداران:

شرکت ملی انفورماتیک-سهامی خاص(90/2)

IFM صندوق س.ا.بازارگردانی سپهر بازار سرمایه(4/3)

معرفی شرکت ملی انفورماتیک:

https://www.isc.co.ir

——————————————————————————————————————————

رمپنا : گروه مپنا

گروه مپنا مجموعه‌ای صنعتى است مشتمل بر شرکت گروه مپنا به عنوان شرکت مادر، به همراه شرکت‌هاى متعدد تخصصى تابعه و وابسته به آن که در زمینه مهندسى، احداث و توسعه نیروگاه‌های حرارتى، نیروگاه‌هاى انرژى تجدیدپذیر، تأسیسات تولید همزمان برق و حرارت، تأسیسات تولید همزمان برق و شیرین‌سازى آب، مهندسى، اجرا و توسعه پروژه‌های نفت وگاز در خشکى و دریا، مهندسى و احداث پروژه‌های حمل و نقل ریلی، خدمات تصویربرداری پزشکی، برقی‌سازی، ارائه خدمات بهره‌برداری، تعمیر و نگهدارى در صنایع مذکور و نیز سرمایه‌گذاری و تأمین مالی پروژه‌هاى یاد شده در چارچوب انواع روش‌های قراردادی و سرمایه‌گذاری فعالیت می‌کند.

سهامداران:

شرکت سرمایه گذاری صنایع برق وآب صبا-سهامی عام(47/5)

شرکت سرمایه گذاری کارکنان گروه مپنا(10/9)

شرکت بانک پاسارگاد-سهامی عام(5/5)

شرکت سهام عدالت استان تهران(1/4)

شرکت سهام عدالت استان خراسان رضوی(1/4)

شرکت صادرفر-سهامی خاص(1/2)

شرکت سهام عدالت استان فارس(1)

شرکت سهام عدالت استان خوزستان(1)

سهامداران:

mapnagroup.com

——————————————————————————————————————————

زاگرس : پتروشیمی زاگرس

در راستای اجرای برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور و به منظور دستیابی به بازارهای جهانی و کسب سهم مناسبی از بازار متانول، شرکت پتروشیمی زاگرس در سال 1379 تأسیس گردید. به منظور توانمندسازی شرکت برای رقابت در بازارهای جهانی و همچنین با توجه به وجود منابع غنی گاز در منطقه پارس جنوبی و موقعیت استراتژیک منطقه، زمینی به مساحت 31 هکتار در منطقه ویژه انرژی پارس جنوبی، تملیک و مجتمع تولیدی این شرکت در بندر عسلویه احداث گردید. از سوی دیگر، طراحی مجتمع به گونه‌ای انجام شده است تا از حداکثر انرژی تولیدی در راکتورهای سنتز و همچنین انرژی بازیافتی در واحد ریفرمینگ برای تأمین انرژی مورد نیاز استفاده گردد و از این طریق در حدود 205 تن بخار در ساعت با فشار 40 بار تولید و به فروش رسد.
قرارداد انجام مهندسی پایه، تفصیلی، خرید تجهیزات با کنسرسیومی متشکل از شرکت‌های Lurgi آلمان و پیدک ایران منعقد شد و کلیه فعالیت‌های مربوط به اجرای عملیات ساختمان و نصب توسط پیمانکاران ایرانی انجام گردید. براساس قرارداد با شرکت‌های لورگی و پیدک، فاز اول از سال 1380 آغاز و با ظرفیت سالیانه یک میلیون و ششصد و پنجاه هزار تن متانول گرید AA در سال 1385 پایان یافت. با خاتمه عملیات اجرایی فاز دوم در سال 1388، شرکت پتروشیمی زاگرس با ظرفیت تولید سالانه سه میلیون و سیصد هزار تن در زمره پنج شرکت بزرگ تولید کننده این محصول در دنیا قرار گرفت.

سهامداران:

www.zpcir.com

——————————————————————————————————————————

سپید : سپید ماکیان

شرکت سپیدماکیان یک شرکت پیشرو در صنعت طیور و بزرگترین زنجیره تولید و توزیع مرغ گوشتی کشور است که در سال ۱۳۵۹ هجری شمسی در استان گیلان تاسیس شد. فعالیت های این شرکت عبارتست از مدیریت کل چرخه تولید گوشت مرغ شامل مزارع مرغ مادر، کارخانه جوجه کشی، مزارع پرورش مرغ گوشتی، کارخانه دان پلت، کشتارگاه صنعتی، کارخانه قطعه بندی، فرآوری گوشت و درنهایت توزیع محصول نهایی می باشد. تولید عمودی و یکپارچه شرکت،شامل حلقه های متصل به یکدیگر است که در هر یک از این فرآیندها، بالاترین معیارهای کیفیت، امنیت بهداشتی و سلامت غذا، برای مصرف کننده در نظر گرفته شده است. راهبرد شرکت سپید ماکیان تهیه و توزیع گوشت مرغ با بهترین کیفیت و در سالم ترین شرایط از نظر بهداشتی با حفظ ارزش غذایی و قیمت مناسب به مصرف کنندگان می باشد.

سهامداران:

شخص حقیقی(24/1)

شخص حقیقی(23/7)

شخص حقیقی(22/8)

BFM صندوق .س .ا.بازارگردانی تاک دانا(3/9)

صندوق سرمایه گذاری لوتوس پارسیان(2/2)

www.sepidmakian.com

——————————————————————————————————————————

سفارس : سیمان فارس و خوزستان

شرکت سیمان فارس و خوزستان با بیش از شش دهه فعالیت، به عنوان شرکت مادر تخصصی، بزرگترین گروه تولیدکننده سیمان در کشور و منطقه بوده که با دارا بودن 33 شرکت فرعی زیر مجموعه در صنعت سیمان و صنایع وابسته به سیمان در حال فعالیت می باشند.
شرکت در سال 1329 با سرمایه­ گذاری مشترک سازمان برنامه و شرکت سهامی سیمان شیراز با سرمایه اولیه 200 میلیون ریال تأسیس و در تاریخ 1329/3/8 تحت شماره 155 و بنام «شرکت سهامی سیمان فارس» در اداره ثبت اسناد استان فارس (شیراز) به ثبت رسید. در سال 1332 از شیراز به تهران انتقال یافت. در سال 1334 کارخانه سیمان شیراز با ظرفیت اسمی روزانه 200 تن شروع به بهره برداری نمود. در سال 1339 کارخانه سیمان دورود با ظرفیت اسمی 600 تن در روز از سازمان برنامه خریداری گردید و بتدریج با خرید و احداث کارخانجات جدید و توسعه کارخانجات قبلی بر حجم ظرفیت تولیدی خود افزود. در سال 1342 رسماً به «شرکت سهامی سیمان فارس و خوزستان» تغییرنام یافت. سهام شرکت در دیماه 1354 در سازمان بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد.
شرکت سیمان فارس و خوزستان در عرصه صنعت سیمان بزرگترین تولید کننده در خاورمیانه است.

دانلود PDF معرفی سیمان فارس خوزستان

سهامداران:

سرمایه گذاری سیمان تامین(51)

گروه توسعه مالی مهرآیندگان(12)

شرکت رادیس-سهامی خاص(1/5)

بیمه البرز(1/5)

http://office.fkcco.com

——————————————————————————————————————————

سیتا : سرمایه گذاری سیمان تامین

شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین یا هلدینگ سیمان تامین یک هلدینگ تخصصی سرمایه‌گذاری در صنعت سیمان (و صنایع وابسته)، عمران و حمل‌و‌نقل است که با تکیه بر منابع خود و استفاده بهینه از آن، نقش رهبری در صنایع یاد شده را ایفا خواهد کرد. حفظ و ارتقا ارزش سرمایه سهامداران برای هلدینگ یک اصل و در کنار آن سرمایه‌های انسانی (انتخاب مدیران شایسته) مهمترین محور ارزش‌آفرینی هلدینگ است. موضوع فعالیت شرکت مدیریت، راهبری، نظارت و پشتیبانی واحدها و شرکت‌های مرتبط با صنایع سیمان، عمران و حمل‌و‌نقل است. شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تأمین (سهامی عام) در تاریخ ۱۲ خرداد ۱۳۷۸ تحت شماره ۱۵۱۳۹۴ با نام اولیه شرکت مدیریت سرمایه‌گذاری صنایع سیمان تأمین (سهامی خاص) در اداره ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیر‌تجاری تهران به ثبت رسیده است. شرکت در تاریخ ۲۲ بهمن۱۳۹۲ تحت شماره ۱۱۲۲۷ نزد سازمان بورس اوراق بهادار به عنوان نهاد مالی شرکت مادر (هلدینگ) سهامی عام پذیرفته شده است.

سهامداران:

شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی(71/2)

شرکت واسط مالی اردیبهشت دوم-بامسئولیت محدود(18/2)

https://tamin-cement.com

——————————————————————————————————————————

شاملا : معدنی‌ املاح‌ ایران‌

شرکت معدنی املاح ایران در سال 1363 باهدف اکتشاف، استخراج و فرآوری نمکهای صنعتی بخصوص سولفات سدیم و کلرور سدیم تاسیس شد. این شرکت در سال 1375 در سازمان بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد و به شرکت سهامی عام تبدیل گردید. شرکت معدنی املاح ایران در سال 1385 از طرف وزارت صنایع و معادن بعنوان واحد نمونه صنعتی و در سالهای 1386 و 1388 از طرف سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران بعنوان واحد نمونه کیفی در سطح ملی شناخته شد.

PDF معرفی شرکت معدنی املاح ایران

سهامداران:

www.amlah.com

——————————————————————————————————————————

شبندر : پالایش نفت بندرعباس

——————————————————————————————————————————

شپدیس : پتروشیمی پردیس

سهامداران:

——————————————————————————————————————————

شپنا : پالایش نفت اصفهان

سهامداران:

شرکت آوای پردیس سلامت-سهامی خاص(15)

شرکت توسعه سرمایه رفاه-سهامی خاص(11)

بانک صادرات ایران(4/8)

شرکت گروه پتروشیمی تابان فردا-سهامی عام(4/7)

شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری(4/5)

شرکت سرمایه گذاری ایرانیان-سهامی خاص(4/4)

شرکت صادرفر-سهامی خاص(4/4)

شرکت سرمایه گذاری توسعه معین ملت-سهامی خاص(3/8)

شرکت نفت سپاهان(3/5)

صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم(2/4)

شرکت سهام عدالت استان تهران و خراسان رضوی(2)

موسسه صندوق بازنشستگی،وظیفه،ازکارافتادگی و پس انداز بانکها(1/7)

BFMصندوق.س.ا.ب.صباگستر نفت وگاز تامین اجتماعی(1/3)

شرکت گروه توسعه مالی مهرآیندگان(1/3)

شرکت سرمایه گذاری اهداف(1)

https://www.eorc.ir

——————————————————————————————————————————

شخارک : پتروشیمی خارک

مجتمع پتروشیمی خارک در جزیره خارگ واقع است. این جزیره با بافتی مرجانی همچون کاسه سنگ پشت از شمال غربی خلیج فارس سر از آب بیرون آورده است. جزیره خارگ حدود 57 کیلومتری شمال غربی بوشهر واقع و از لحاظ تقسیمات کشوری از توابع این استان محسوب می شود. موقعیت جغرافیائی این جزیره در 29 درجه و 15 دقیقه ی عرض شمالی و 50 درجه و 29 دقیقه ی شرقی می باشد. ارتفاع متوسط آن از سطح دریا حدود 3 متر و دارای آب و هوایی مرطوب به همراه بادهای شرجی است. از جاذبه های اقلیمی جزیره خارگ می توان به آثاری از دخمه های ساسانی، بقعه میر محمد حنفی با قدمتی هفتصد ساله، سواحل شنی و صخره ای زیبا و با شکوه و همچنین گله آهوان رها و درختان لیل و کلاغان هندی اشاره نمود. جزیره خارگ بواسطه موقعیت و عمق مناسب دریائی، مکان مناسبی برای صدور نفت و محصولات پتروشیمی بحساب می آید و از این جهت از اهمیت والایی برخوردار است.

شرکت پتروشیمی خارک در ابتدا تحت عنوان شرکت سهامی شیمیایی خارک به منظور بازیافت پروپان ، بوتان ، نفتا و گوگرد از گازهای استحصالی چاههای حوزه نفتی فلات قاره ایران با مشارکت پنجاه – پنجاه بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شرکت آمریکایی AMOCO و با سرمایه ای معادل 900 میلیون ریال در سال 1344 تاسیس و در سال 1348  به بهره برداری رسید. علاوه بر این در سال 1373 به منظور جلوگیری از سوختن گازهای سبک تولید شده در فرآیند مجتمع و تبدیل آن به فرآورده های با ارزش افزوده و حرکت هر چه بیشتر به سمت خودکفایی و قطع وابستگی و افزایش صادرات و همچنین در جهت انتقال تکنولوژی ، ایجاد افزایش درآمد ارزی ، کاهش آلودگی محیط زیست و اشتغال در منطقه ، طرح احداث واحد متانول خارگ نیز آغاز و با فن آوری تولید و مهندسی پایه شرکت لورگی ( LURGI ) آلمان و با سرمایه گذاری ارزی 5/149 میلیون دلار و 5/465 میلیارد ریال در زمینی به مساحت 24 هکتار احداث و در سال 1378  به بهره برداری رسید . خوراک این مجتمع گازهای ترش همراه استحصال شده از استخراج نفت مناطق دریایی و خشکی شامل هیدروکربن های سنگین و ترکیبات گوگردی می باشد.

سهامداران:

شرکت گروه پتروشیمی تابان فردا-سهامی عام(39/3)

شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین(18/5)

شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری(12/5)

موسسه صندوق بازنشستگی،وظیفه،ازکارافتادگی و پس انداز بانکها(10/4)

شرکت پتروشیمی فن آوران(4/3)

شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا-سهامی خاص(3/6)

شرکت صادرفر-سهامی خاص(1/7)

www.khargpetrochemical.ir

——————————————————————————————————————————

شراز : پالایش نفت شیراز

شرکت پالایش نفت شیراز در کیلومتر ۲۲ جاده‌ی شیراز- اصفهان واقع شده است. ظرفیت طراحی شده‌ی این پالایشگاه ۴۰۰۰۰ بشکه در روز معادل ۲ میلیون تن در سال می‌باشد. طبق طراحی خوراک نفت خام مورد نیاز به وسیله‌‌ی یک خط لوله‌ی۱۰ اینچی به طول ۲۳۰ کیلومتر از چاه‌های نفتی منطقه گچساران تأمین می‌شود. مراحل طراحی و ساخت این پالایشگاه از سال ۱۳۴۹ شروع شد و در سال ۱۳۵۲ به اتمام رسید و در همـان سال مورد بهره برداری قرار گرفت. در حال حاضر خوراک نفت خام مورد نیاز توسط یک خط لوله‌ی۱۰ اینچی به طول 110 کیلومتر از چاه‌های نفتی منطقه سروستان نیز تأمین می‌شود.

واحدهای این شرکت پالایشی شامل واحد تقطیر در جو، واحد تقطیر در خلأ، واحد غلظت شکن، تصفیه نفتا و تبدیل کاتالیستی (بنزین سازی)، واحد تصفیه نفت سفید با هیدروژن، واحد هیدروکراکر (آیزوماکس)، واحد هیدروژن سازی، واحد تولید و تصفیه گاز مایع، واحدهای شیرین سازی و سولفورزدایی نفتای سبک و نفت سفید، بازیافت گوگرد، تصفیه گاز با آمین و سولفورزدایی آب ترش، واحد تصفیه پساب صنعتی، واحدهای تولید آب صنعتی، برق و بخار و همچنین مخازن مربوطه می‌باشد.

عمده محصولات پالایشگاه شامل گاز مایع، بنزین معمولی، بنزین جت، نفت جت، حلال‌ها، نفت سفید، نفت گاز (گازوئیل)، نفت کوره، وکیوم سلاپس، ایزوریسایکل، ایزوفید، قیر و گوگرد می‌باشد . فرآورده های تولیدی پس از انجام آزمایشهای متعـدد در آزمایشگاه مجهـز این شــرکت و پس از حصول اطمینان از انطباق با مشخصات اطمینان از انطباق با مشخصات استاندارد شرکت ملی پالایش وپخش فرآورده های نفتی ایران به بازار داخلی عرضه می گردد.

طی مدت فعالیت این واحد صنعتی، با همت و تلاش کارکنان و کارشناسان تغییرات زیادی به منظور افزایش ظرفیت، بهبود کیفیت و ارتقاء فرآیند انجام گرفته است که حاصل آن، افزایش ظرفیت پالایشگاه به ۶۰۰۰۰ بشکه در روز (معادل ۵۰ درصد بیش از ظرفیت طراحی) و همچنین تولید محصولات متنوع جدید متناسب با نیاز کشور بوده است. در حال حاضر خوراک مورد نیاز این شرکت علاوه بر خط لوله گچساران، بوسیله خط لوله ده اینچی بطول ۱۱۰ کیلومتر از منابع نفتی سروستان و خط لوله ۸ اینچی بطول ۲۲۷ کیلومتر از میعانات آغار و دالان تأمین می گردد.

امروزه در راستای سیاست‌های کلان کشور، ایـن شرکت با تولید فرآورده های نفتی مطابق با استانداردهای جهانی و استفاده از آخرین تکنولوژی و دستـاوردهای فنــی دنیـا توانسته است با تغییــر و اصلاح عملیات، ارتقاء کیفی محصولات، صرفه جویی در مصرف انرژی و کاهش و حذف مواد آلاینده و زیانبار گام‌های مؤثر و بزرگی بردارد. به علاوه شرکت پالایش نفت شیراز طی چند سال اخیر موفق به اجرای سیستم‌های مدیریتی و اخــذ گواهینـامـه‌های معتبــر جهــانی در زمینه‌‌های ISO 9001، ISO 14001، ISO 18001 و IMS گردیده است.

سهامداران:

شرکت گروه گسترش نفت وگازپارسیان(54)

موسسه صندوق بازنشستگی، وظیفه، ازکارافتادگی و پس انداز بانک ها(19/5)

ESCسرمایه گذاری های استانی سهام عدالت -سهامی خاص(6/7)

سهام عدالت استان های تهران و خراسان رضوی(2/2)

https://sorc.ir

——————————————————————————————————————————

شستا : سرمایه گذاری تامین اجتماعی

تأسیس شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (شستا) ضرورتی برخاسته از رسالت سازمان تأمین اجتماعی درحفظ و صیانت از نیروهای مولد کشور می باشد.
شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (شستا) بعنوان یک مجموعه تخصصی در امر سرمایه گذاری در تاریخ ۱۳۶۵/۰۱/۰۶ بصورت یک شرکت سهامی خاص با سرمایه اولیه ۲۰ میلیارد ریال تأسیس گردید. هدف اصلی شستا مدیریت کارآمد منابع مالی تخصیص یافته با رویکرد سودآوری و ارزش افزوده حداکثری در بازارهای سرمایه داخلی و خارجی از طریق فعالیت های تولیدی، خدماتی و بازرگانی می‌باشد. امروز پس از گذشت بیش از ۳ دهه فعالیت مستمر، شستا به یکی از شرکت‌های بزرگ اقتصادی در سطح خاورمیانه تبدیل شده است.

 

هلدینگ های شستا

 

شرکت سرمایه‌گذاری نفت،گاز و پتروشیمی-تاپیکو

شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تامین-تیپیکوشرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین-تاصیکو
شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تامین-سیتا
شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین-صبا
شرکت سرمایه‌گذاری صنایع عمومی تامین 
شرکت کشتیرانی ج.ا-حکشتی 
شرکت سرمایه‌گذاری مدیریت توسعه انرژی 
شرکت خدمات ارتباطی رایتل 

سهامداران:

سازمان تامین اجتماعی(85/7)

شرکت واسط مالی مهر-بامسئولیت محدود(2/6)

https://www.ssic.ir

——————————————————————————————————————————

شگویاپتروشیمی تندگویان

——————————————————————————————————————————

شیراز : پتروشیمی‌شیراز

شرکت پتروشیمی شیراز بعنوان اولین واحد تولیدی صنایع پتروشیمی ایران در سال 1342 به منظور تولید کودهای شیمیایی ازته آغاز به فعالیت نمود.
این شرکت در 45 کیلومتری شهر شیراز، در مجاورت رودخانه کر و در نزدیکی مرودشت واقع گردیده است. وسعت شرکت 692 هکتار است که از این مقدار 202 هکتار آن را محوطه صنعتی تشکیل میدهد. ارتفاع شرکت از سطح دریا حدود 1600 متر می باشد. شروع به کار شرکت با بهره برداری از 4 واحد تولید آمونیاک، اوره، اسید نیتریک و نیترات آمونیوم و نیز واحد تامین سرویسهای جانبی ( آب ، برق ، بخار و هوای فشرده ) توام بوده و پس از آن با توجه به نیاز کشور، طرحهای توسعه متعددی به مرحله اجرا در آمده است.


اولین طرح توسعه شرکت با بهره برداری از واحد سودااش در سال 1352 به مرحله اجرا در آمد و سپس در سال 1355 با احداث واحدهای STPP و DAP روند توسعه ادامه یافت. یکی از بزرگترین طرحهای توسعه شرکت در سال 1364 به مرحله ی بهره برداری رسید. در این طرح واحدهای جدید تولید آمونیاک ، اوره ، اسید نیتریک ، و نیترات آمونیوم با ظرفیتی معادل 10 برابر واحدهای قدیم به همراه واحدهای کلر آلکالی، متانول، پرکلرین و آرگون به ترتیب طی سالهای 1367 و 1369 و 1372و 1373 به بهره برداری رسیدند. با ادامه روند توسعه و به دنبال خارج ساختن واحدهای قدیمی از چرخه تولید، طرح اوره و آمونیاک سوم پتروشیمی شیراز در سال 1395 به بهره برداری رسید. با بهره برداری از این طرح سالانه 677000 تن آمونیاک و 1073000 تن اوره تولید می گردد که نقش مهمی در تامین نیازهای کشور و همچنین عرضه به بازارهای جهانی خواهد داشت.
در حال حاضر ظرفیت اسمی واحدهای تولیدی شرکت برابر با 3284720 تن در سال می باشد.

سهامداران:

شرکت گروه گسترش نفت وگازپارسیان(50/7)

شرکت سرمایه گذاری مدبران اقتصاد-سهامی خاص(28/3)

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس(4/9)

شرکت واسط مالی بهمن-بامسئولیت محدود(2/1)

شرکت سرمایه گذاری هامون سپاهان(1/6)

https://www.spc.co.ir

——————————————————————————————————————————

صبا : سرمایه گذاری صبا تامین

شرکت سرمایه‌گذاری صبا تأمین یک شرکت سرمایه‌گذاری دولتی ایرانی و زیرمجموعه سازمان تأمین اجتماعی است. این شرکت به عنوان بزرگ‌ترین هلدینگ شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) در حوزه بازار سرمایه، رفع نیاز شرکت‌های تابعه آن در حوزه‌هایی همچون خدمات تأمین مالی و ارزی، واگذاری تخصصی شرکت‌ها، سبدگردانی و بازارگردانی سهام، از مهم‌ترین وظایف حاکمیتی هلدینگ صبا تأمین است. شرکت گروه مالی صبا تامین در سال 1377 با سرمایه 100 میلیون ریال به‌صورت سهامی خاص به ثبت رسید و در سال 1383 با هدف ورود به صنعت سرمایه‌گذاری کشور شخصیت حقوقی شرکت به سهامی عام تغییر یافت. 10 سال بعد و در سال 1393 سازمان بورس و اوراق بهادار این شرکت را به‌عنوان یک نهاد مالی پذیرفت. 12 درصد از سهام شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین در تاریخ 1399/01/20 در بازار اول فرابورس عرضه‌شده است. سرمایه‌گذاری صبا تأمین در حال حاضر در صنعت سرمایه‌گذاری، کارگزاری اوراق بهادار، کارگزاری بورس کالا، کارگزاری بیمه فعالیت دارد. صبا تامین در سال 1402 به بازار دوم بورس منتقل شد.

سهامداران:

www.sabatamin.ir

——————————————————————————————————————————

فارس : صنایع پتروشیمی خلیج فارس

سهامداران:

——————————————————————————————————————————

فباهنر : مس‌ شهیدباهنر

شرکت صنایع مس شهید باهنر در نزدیکی بزرگترین معادن مس خاورمیانه و در دوازده کیلومتری شهر کرمان قرار گرفته است. این شرکت که در نیمه دوم سال ۱۳۷۰ راه اندازی شده، بزرگترین مجتمع صنعتی ارتباط دهنده معادن مس و روی کشور با صنایع تولیدی به شمار می رود و از شش کارخانه زیر تشکیل یافته است:

کارخانه ذوب و ریخته گری

کارخانه نورد

کارخانه اکستروژن و کشش

کارخانه تولید لوله مسی

کارخانه سکه زنی

کارخانه باسبار

این شرکت گسترده ترین محصولات مسی و آلیاژهای آنرا به صورت ورق (شامل کویل، تسمه و فویل)، لوله (به صورت شاخه، کویل و پن کیک) و مقاطع (شامل سه گوش، چهار گوش، شش گوش و میلگرد توپر و توخالی) تولید میکند.

سهامداران:

www.csp.ir

——————————————————————————————————————————

فملی : ملی‌ صنایع‌ مس‌ ایران‌

مس به عنوان فلزی مهم شناخته می شود که در طول تاریخ، بسیار مورد استفاده قرار گرفته است. حدود 90 درصد مس مصرفی دنیا از طریق استخراج معادن مس حاصل می‫گردد. ذخیره معادن مس ایران حدود 1900 میلیون تن با 14 میلیون تن مس محتوی می‫باشد که حدود 3 درصد از ذخایر معدنی مس جهان را در بر می‫گیرد. طبق بررسی‌های انجام شده، ایران از لحاظ ذخایر معدنی مس بر روی کمربند جهانی این فلز قرار گرفته است که در راستای محور شمال غرب ـ جنوب شرق کشور امتداد دارد.

شرکت سهامی معادن مس سرچشمه کرمان در 12 تیر ماه 1351، تشکیل و در سال 1355 به شرکت ملی صنایع مس ایران که درواقع شرکت مادر و ناظر بر کلیه فعالیت‌های معادن مس کشور است تغییر نام داد. از وظایف این شرکت، استخراج و بهره برداری از معادن مس، تولید محصولات پر عیار سنگ معدن و محصولات مسی نظیر کاتد، اسلب، بیلت و مفتول هشت میلیمتری می باشد. معادن مس سرچشمه و میدوک در کرمان و معدن مس سونگون در آذریایجان شرقی از مهمترین معادن مس کشور به شمار می رود.

سهامداران:

سازمان توسعه ونوسازی معادن وصنایع معدنی ایران(12)

سرمایه گذاری سهام عدالت استان های تهران،خراسان رضوی،فارس،

خوزستان،اصفهان،آذربایجان شرقی،مازندران و کرمان(12)

موسسه صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران(7/8)

تاصیکو(5/5)

موسسه صندوق بازنشستگی، وظیفه، ازکارافتادگی و پس انداز بانک ها(5)

شرکت سرمایه گذاری گروه مالی کیمیا مس ایرانیان -سهامی خاص(3)

ومعادن(3)

شرکت واسط مالی آذرچهارم-بامسئولیت محدود(1/9)

شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا-سهامی خاص(1/7)

شرکت سرمایه گذاری آتیه اندیشان مس -سهامی عام(1/5)

شرکت سرمایه گذاری فرهنگیان -سهامی خاص(1/4)

شرکت توسعه ومدیریت سرمایه صبا-سهامی خاص(1/37)

شرکت صبامیهن -سهامی خاص(1/36)

موسسه صندوق بیمه اجتماعی روستائیان وعشایر(1)

https://www.nicico.com

——————————————————————————————————————————

فولاد : فولاد مبارکه اصفهان

سهامداران:

سازمان توسعه ونوسازی معادن وصنایع معدنی ایران(17)

شرکت توسعه سرمایه رفاه-سهامی خاص(10/5)

بانک تجارت(2/5)

تاصیکو(2/4)

موسسه صندوق بیمه اجتماعی روستائیان وعشایر(2/4)

موسسه صندوق بازنشستگی،وظیفه،ازکارافتادگی وپس انداز بانکها(2/3)

شرکت بهسازان انرژی تدبیرزنگان-سهامی خاص(1/9)

شرکت تعاونی سهام عدالت استان تهران(1/7)

شرکت تعاونی سهام عدالت استان خراسان رضوی(1/6)

شرکت تعاونی سهام عدالت استان فارس(1/3)

شرکت تعاونی سهام عدالت استان خوزستان(1/2)

شرکت تعاونی سهام عدالت استان اصفهان(1/1)

——————————————————————————————————————————

فولاژ : فولاد آلیاژی ایران

——————————————————————————————————————————

قرن : پدیده شیمی قرن

——————————————————————————————————————————

کچاد : معدنی‌وصنعتی‌چادرملو

سهامداران:

——————————————————————————————————————————

کگل : معدنی و صنعتی گل گهر

سهامداران:

——————————————————————————————————————————

مبین : مبین انرژی خلیج فارس

شرکت مبین انرژی خلیج فارس، یکی از بزرگترین واحدهای متمرکز یوتیلیتی جهان، واقع در فاز یک پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی در ۵ بخش مجزا و به مساحت ۸۸ هکتار واقع شده است. این شرکت در سال ۱۳۷۹ تأسیس و در سال ۱۳۸۴ به بهره برداری کامل رسید. همچنین طرح های توسعه شرکت مبین انرژی خلیج فارس توانسته کلیه نیازهای یوتیلیتی منطقه را به نحو مطلوب پوشش دهد.

هدف از احداث این مجتمع صرفه جویی در هزینه های سرمایه گذاری و تولیدی و کاهش قیمت تمام شده انرژی مصرفی مجتمع های مستقر در منطقه بوده است.

سهامداران:

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس(82/5)

شرکت توسعه ومدیریت سرمایه صبا(1/6)

شرکت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران(1/5)

صندوق سرمایه گذاری .ا.ب .خلیج فارس(1/2)

www.mobinec.ir

——————————————————————————————————————————

نوری : پتروشیمی نوری

شرکت پتروشیمی نوری به عنوان چهارمین و همچنین بزرگترین تولید کننده مواد آروماتیکی در ایران از جمله طرح های استراتژیک برنامه 5 ساله سوم شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران بوده است که در حال حاضر از جمله مجتمع های زیرمجموعه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس(هلدینگ خلیج فارس)قرار دارد. این مجتمع در زمینی به مساحت 61 هکتار در حاشیه شمالی خلیج فارس به فاصله 280 کیلومتری از مرکز استان بوشهر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در بندر عسلویه واقع شده است.

این مجتمع به عنوان یکی از بزرگترین تولید کننده های محصولات آروماتیکی در جهان با ظرفیت اسمی 4/5 میلیون تن در سال به صورت رسمی در تیرماه 1386 افتتاح شده و تاکنون درحال فعالیت و تولید می باشد. عملیات اجرایی این مجتمع در آذرماه 1379 آغاز و اولین واحد آن در اوایل نیمه دوم سال 1385 راه اندازی گردید. سرمایه گذاری انجام شده در این مجتمع حدود 8 هزار میلیارد ریال می باشد که به صورت مستقیم برای بیش از 1200 نفر اشتغال ایجاد کرده است.

——————————————————————————————————————————

وبملت : بانک ملت

——————————————————————————————————————————

وسپه : سرمایه‌گذاری‌ سپه‌

سهامداران:

شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید(65)

موسسه صندوق بازنشستگی ،وظیفه ،ازکارافتادگی وپس انداز بانکها(7)

شرکت سرمایه گذاری مهر(2)

شرکت مدیریت ارزش آفرینان آویژه(1/8)

بانک سپه(1/3)

صندوق سرمایه گذاری مشترک امیدتوسعه(1)

——————————————————————————————————————————

وسکاب : سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان بانکها

شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها در تاریخ ۱۳۸۳/۰۴/۰۵ تحت شماره ۲۲۸۸۲۵ در اداره ثبت شرکت ها و مؤسسات غیرتجاری تهران به ثبت رسیده است.

موضوع فعالیت شرکت به استناد ماده ۲ اساسنامه عبارت است از سرمایه گذاری و مشارکت در شرکت ها و مجتمع ها و طرح ها و واحدهای تولیدی، بازرگانی و خدماتی پذیرفته شده در بورس و یا خارج از بورس می باشد.

سهامداران:

صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها(59/2)

شرکت توسعه ومدیریت سرمایه صبا(15/35)

sakab.ir

——————————————————————————————————————————

وصندوق : سرمایه‌گذاری‌ صندوق‌ بازنشستگی‌

سهامداران:

صندوق بازنشستگی کشوری(70/23)

شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا(2/86)

بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران(2/43)

مؤسسه صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر(1/88)

شرکت خدمات گستر صبا انرژی(1/26)

——————————————————————————————————————————

وغدیر : سرمایه‌گذاری‌ غدیر   گزارش سالانه 1401

سهامداران:

——————————————————————————————————————————

وکغدیر : بین المللی توسعه صنایع و معادن غدیر

شرکت بین المللی توسعه صنایع و معادن غدیر به عنوان یکی از هلدینگ های زیر مجموعه شرکت سرمایه گذاری غدیر در حوزه تخصصی صنعت و معدن در سال ۱۳۹۰ با شماره ثبت ۴۰۸۱۹۲ تاسیس شده است . سرمایه گذاری در حوزه صنایع و معادن محور اصلی فعالیت این شرکت است که در این فرآیند هلدینگ نقش سرمایه گذار و مدیریت کلان پروژه ها را برعهده دارد و امور اجرائی آن از طریق شرکت های گروه یا خارج ازآن انجام می شود . تنوع سبد سرمایه گذاری ها، سود آوری عملیاتی و مدیریت بهینه دارائی ها در حوزه فناورانه صنعت و معدن و ورود به خطوط کسب و کار نوین با بهره گیری از انتقال تکنولوژی و روشهای پیشرفته از جمله ویژگی های این شرکت است . کسب مزیت رقابتی پایدار و خلق ارزش برای سرمایه گذاران ، موجب توسعه استراتژی های رشد کسب وکار در حوزه های گوناگون شده؛ که این امر در سایه خلاقیت ، نوآوری، فعالیت گروهی و ارزش های اخلاقی شرکت بدست آمده است.

سهامداران:

www.gimidco.com

——————————————————————————————————————————

ومعادن : توسعه‌ معادن‌وفلزات‌

شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات (سهامی عام) در تاریخ ۵ اسفندماه ۱۳۷۴ تحت شماره ۱۱۹۸۶۹ در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری تهران به ثبت رسیده است. موضوع فعالیت شرکت عبارت است از تأسیس، خرید، مشارکت در تأمین منابع مالی و سرمایه گذاری در انواع شرکت ها، موسسات و واحدهای صنعتی و معدنی، ساختمانی، کشاورزی، خدماتی و انجام فعالیت های مالی و اعتباری در داخل کشور و همچنین انجام کلیه خدمات مشاوره ای در زمینه های تولید، سرمایه گذاری، توسعه و تکمیل، برنامه ریزی و بودجه بندی، تأمین منابع مالی، بازاریابی و طراحی سیستم های مدیریتی، سرمایه گذاری در خارج از کشور بصورت مشارکتی و قبول و اعطا نمایندگی و انجام عملیات دیگری که بطور مستقیم و غیرمستقیم برای تحقق اهداف مزبور لازم می باشد.در سال ۱۳۷۷ این شرکت به عنوان شرکت سهامی عام در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد و هم اکنون سهام این شرکت تحت نماد ومعادن مورد معامله قرار می گیرد.

سهامداران:

فولاد مبارکه اصفهان(50)

موسسه صندوق بیمه اجتماعی روستائیان وعشایر(19)

سرمایه گذاری صدر تامین(8)

بانک پاسارگاد(1/8)

سرمایه گذاری ملی ایران(1/7)

شرکت سرمایه گذاری توسعه معین ملت-سهامی خاص(1/6)

www.mmdic.ir

——————————————————————————————————————————

ومهانگروه توسعه مالی مهرآیندگان

سهامداران:

شرکت سرمایه گذاری اهداف(78)

شرکت پتروشیمی جم(2)

صندوق سرمایه گذاری سپرسرمایه بیدار(2)

صندوق سرمایه گذاری سپیددماوند(1/9)

صندوق سرمایه گذاری افرانمادپایدار(1/7)

——————————————————————————————————————————

وهامونسرمایه گذاری هامون صبا

شرکت سرمایه گذاری هامون صبا ( سهامی عام ) در تاریخ 1384/07/05 بصورت شرکت سهامی عام تاسیس شده و تحت شماره 256038 مورخ 1384/07/05 در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسیده است. این شرکت در تاریخ 1387/11/08 توسط هلدینگ صبا تامین خریداری شد. در حال حاضر شرکت سرمایه گذاری صباتامین (سهامی عام) سهامدار عمده شرکت سرمایه گذاری هامون صبا (سهامی عام) است و به استناد به صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1399/07/21 و مجوز شماره 76011/1399 مورخه 1399/09/30 سازمان بورس و اوراق بهادار نام شرکت به سرمایه گذاری هامون صبا تغییر یافت و ماده مربوطه در اساسنامه اصلاح گردید.

سهامداران:

شرکت گروه مالی صباتامین-سهامی عام(65/7)

BFMصندوق .س .ا.ب .صباگسترنفت وگازتامین(4/6)

شخص حقیقی(1/1)

https://hamoonsaba.com

——————————————————————————————————————————

هجرت : پخش هجرت

شرکت پخش هجرت (توزیع سراسری دارو ، مکمل و تجهیزات پزشکی) در سال 1333 با نام دکتر عبدالله رضاعی و برادران به ثبت رسید و کار خود را در سال 1344 با نام “تهران فارما” با واردات، توزیع و فروش کالای دارویی، آزمایشگاهی و بهداشتی آغاز کرد. نام شرکت در 18 فروردین 1368 به “پخش هجرت” تغییر یافت. در سال 1375 از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شد و در آذر ماه 1390 در سازمان بورس اوراق بهادار به ثبت رسید و در مرداد ماه سال 1398سهام شرکت در بازار بورس به عرضه گذاشته شد. هم‌اکنون شرکت پخش هجرت بر اساس آخرین رتبه‌بندی سازمان مدیریت صنعتی رتبه 78 را در بین شرکت های برتر کشور دارا می‌باشد.

سهامداران:

دفارا(25)

شتهران(23)

تیپیکو(19)

دپارس(15)

شرکت س توسعه نور دنا(1)

www.hejratco.com

——————————————————————————————————————————

هرمز : فولاد هرمزگان جنوب

شرکت فولاد هرمزگان در کنار خلیج فارس در زمینی به مساحت ۹۵ هکتار در ۱۳ کیلومتری غرب شهر بندرعباس و در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس واقع شده و با فعالیت این شرکت، استان هرمزگان به قطب سوم فولاد کشور تبدیل شده‌است.
از ویژگی‌های این شرکت مجاورت با خلیج فارس جهت دسترسی آسان به آب‌های آزاد، نزدیکی به مخازن گاز عسلویه و مجاورت با ذخایر سنگ‌آهن گل‌گهر، مجتمع بندری شهید رجایی و حمل‌ونقل جاده‌ای و ریلی است.

سهامداران:

فولاد مبارکه اصفهان (95)

https://hosco.ir

——————————————————————————————————————————

کدال فیلتر شده همه

کدال هلدینگ و سرمایه گذاری

Check Also

روایت دکتری که مجانی ویزیت می‌کرد

دکتر مرتضی شیخ در سال ۱۲۸۶ خورشیدی در تهران به دنیا آمد. وی کودکی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه − 1 =