صفحه اصلی / انجیرستان / ترشی با طعم انجیر

ترشی با طعم انجیر

در این مطلب دستور تهیه یک ترشی لذیذ که  انجیر،شکر , سرکه , آب و دارچین مخلفات ان هستند را برایتان اورده ایم؛ امیدواریم از آن لذت ببرید.

طرز تهیه ترشی انجیر

مواد لازم :
انجیر     ۲ کیلو گرم
شکر      ۷۵۰ گرم
آب      ۱ لیوان
دارچین      ۱ قاشق غذا خوری
سرکه      به مقدار لازم

طرز تهیه :
شکر , سرکه , آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیرهای شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و ۲۴ ساعت کنار بگذارید و این کار را ۳ روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و درجایی خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.

منبع : http://www.hidoctor.ir

این مطلب را نیز بخوانید

پیرمراد امامزاده ای با گنبد خاص

یکی از بناهای تاریخی مذهبی شهرستان استهبان امامزاده پیرمراد است.این بنا که در غرب استهبان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =