اندروید در خط پایان!

آیا گوگل فیوشا جایگزین سیستم‌های عامل‌ قبلی گوگل می‌شود؟

در چند سال اخیر خبرهای ضدونقیضی از سیستم‌عامل جدید گوگل به گوش رسیده است. تقریبا دو سال پیش خبری منتشر شد که گوگل به طور مخفیانه در حال توسعه یک سیستم عامل جدید است. پس از مدتی گوگل این خبر را تایید کرد و جزئیات بیشتری از این پروژه خود منتشر کرد. گوگل اعلام کرد که این سیستم‌عامل جدید «فیوشا» (Fuchsia) نام دارد اما اطلاعاتی در خصوص این که قصد دارد با فیوشا چه کار کند منتشر نکرد.

گمانه‌زنی‌های مختلفی پیرامون این سیستم‌عامل وجود داشت و تحلیل‌گران مدعی بودند گوگل با این کار قصد دارد سیستم‌عامل اندروید و کروم را یک‌پارچه کند. اما براساس گزارش‌های جدیدی که منتشر شده ظاهرا گوگل تیم توسعه فیوشا را گسترش داده و به نظر می‌رسد اهداف بزرگ‌تری در سر دارد. بر اساس گزارشی که در بلومبرگ منتشر شده هدف تیم فیوشا ایجاد یک سیستم‌عامل واحد برای یک‌پارچه کردن تمام دستگاه‌های متصل به شبکه است. این شامل جایگزین کردن اندروید، گوگل کروم و پلتفرمی برای استفاده گجت‌های خانگی هوشمند می‌شود.

در این گزارش ادعا شده که گوگل قصد دارد تا سه سال آینده اولین دستگاه‌های خانگی مجهز به این سیستم‌عامل را عرضه خواهد کرد و پس از آن لپ‌تاپ‌ها و گوشی‌های هوشمندی مبتنی بر سیستم‌عامل فیوشا طی پنج سال آینده تولید خواهد کرد.

گوگل فیوشا بر خلاف سیستم‌عامل‌های پیشین توسعه داده شده توسط گوگل مانند کروم و اندروید که بر پایه هسته لینوکس هستند، فیوشا را بر پایه ریزهسته‌ای به نام Zircon که قبلا به نام Magenta شناخته می‌شد توسعه داده است. سخنگوی گوگل اعلام کرده که فیوشا یکی از پروژه‌های متن باز این شرکت است اما در حال حاضر اطلاعات بیشتری در خصوص آن منتشر نمی‌شود.

چیزی که مشخص است این است که فیوشا یک سیستم‌عامل هیجان‌انگیز خواهد بود. از نظر امنیتی قابلیت‌های منحصر به فردی دارد و از قابلیت‌های گرافیکی پیشرفته‌ای بهره می‌برد. مطمئنا فیوشا ایده جالبی است و می‌تواند فرصتی مناسب برای ایجاد یک سیستم امن‌تر و بروزتر برای گوگل فراهم کند تا شاهد یکپارچگی حتی بهتری از پلتفرم اندروید و کروم باشیم. با این حال تمام این‌ها در حد یک گمانه‌زنی است و تا زمانی که یکی از مدیران پروژه‌ها اندروید یا کروم در این خصوص اظهار نظر نکنند نمی‌توان نظر قطعی در این باره صادر کرد.

 

فیوشا ؛ سیستم عاملی با تکنولوژی پیشرفته توسط گوگل

اصلی‌ترین بخش یک سیستم عامل، هسته یا کرنل آن است. کرنل شامل مجموعه‌ای از نرم افزارهای حیاتی است که سایر بخش‌های سیستم عامل را مدیریت می‌کنند و در نهایت ارتباط موثری بین نرم افزارهای سطح کاربر و سخت‌افزار ایجاد می کنند. در این مطلب می خواهیم در مورد فیوشا سیستم عامل جدید گوگل صحبت کنیم. پس با ما همراه باشید.

بسیاری از این کرنل ها مبتنی بر لینوکس هستند، و شرکت های تکنولوژی، کرنل های قدیمی لینوکس را به نحوی توسعه داده‌اند که برای سالیان سال، قابلیت استفاده در کامپیوترهای جدید و دستگاه‌های هوشمند را داشته باشند!

با این وجود، برخی از دستگاه‌های جدید ممکن است نتوانند نهایت پتانسیل خود را با استفاده از است کرنل ها به نمایش بگذارند. برای این منظور گوگل راه حل جدیدی آماده کرده است!

یک کرنل جدید برای تکنولوژی های جدید

تأثیر تکنولوژی بر دنیای اطراف ما روز به روز بیشتر از قبل نمایان می شود. از ساعت‌های هوشمند گرفته تا قوی‌ترین تکنولوژی ها در اتومبیل ها و منازل، همه و همه نشان از این دارد که اصطلاحاً «اینترنت اشیاء» مرتبا در حال توسعه و تحول بوده و همچنین سعی دارد روش‌های جدیدی را پدید آورد که زندگی مدرن را ساده‌تر سازد.

متأسفانه بسیاری از این تکنولوژی های جدید هوشمند، یا با سیستم عامل ها و کامپیوترهای موجود سازگاری ندارند، یا نمی‌توانند بهترین کارایی خود را نشان دهند. گوگل، با معرفی جدیدترین پروژهٔ خود تحت عنوان سیستم عامل فیوشا (به انگلیسی: Fuchisa)، سعی دارد قدمی برای رفع این مشکل بردارد.

به منظور ایجاد یک سیستم عامل کاملاً جدید، گوگل تصمیم گرفته است از یک کرنل جدید استفاده کند. این امر بدان معناست که توسعه دهندگان باید فیوشا را از پایین ترین سطوح (و البته اساسی ترین) ایجاد کنند تا بتواند قابل رقابت با سیستم عامل های موجود باشد.

اگرچه ممکن است ایجاد یک کرنل جدید (با وجود کرنل های لینوکس موجود) دشوار و زمان بر به نظر برسد، گوگل ادعا کرده است که دلایل محکمی برای ایجاد این سیستم عامل جدید و همچنین کرنل آن دارد.

همان‌طور که می‌دانید کرنل اندروید مبتنی بر کرنل متن-باز لینوکس می‌باشد. حال به نظر می‌رسد کرنل سیستم عامل فیوشا تحت عنوان مگنتا (به انگلیسی: Magneta) نام گرفته باشد.

مزایای فیوشا

در سال‌های اخیر با پیشرفت تکنولوژی و معرفی دستگاه‌های جدید در بازار، نیاز به استفاده از سیستم عامل های متعدد (به جای فقط یک OS) آشکار شده است. به نظر می‌رسد کرنل های قدیمی موجود، برای استفاده در دستگاه‌های هوشمندی که به تازگی عرضه شده اند، پیچیده و بسیار بزرگ باشند و این امر باعث می‌شود سیستم‌های میکروکنترلری کوچک امروزی، تحت فشار قرار بگیرند.

علاوه بر این، کرنل های مبتنی بر لینوکس از توابع زمان بند برای مرتب سازی و اولویت بندی به پردازش ها استفاده می‌کنند که به نظر می‌رسد پاسخگوی دنیای واقعی و دستگاه‌های واکنش گرا نباشند.

بسیاری از دستگاه‌های هوشمند امروزی نیازمند پاسخ سریع و آنی در لحظات مشخصی هستند (نه اولویت بندی) و این بدین معناست که احتمالاً (اگر آپدیتی برای رفع این مشکل صورتی نگیرد!) همین تفاوت جزیی (اما اصولی) مانع از عمل‌کرد مناسب دستگاه‌های امروزی به اندازهٔ قابلیت واقعیشان، شود.

هنوز جزییات دقیقی از سیستم عامل فیوشا در دسترس نیست، با وجود این بسیاری بر این باورند که گوگل سعی دارد با ادغام قابلیت‌های لینوکس با سیستم عامل جدید خود، به افزایش کارایی دستگاه‌های پردازشی کوچک امروزی کمک کند (لینوکس را نمی‌توان به طور کامل کنار گذاشت!).

اینکه فیوشا قرار است چطور و از چه طریقی به عمل‌کرد دستگاه‌های امروزی کمک کند، هنوز مشخص نیست، اما به نظر می‌رسد گوگل قصد دارد در این مسیر گام بردارد.

یک رقابت جدید بین سیستم عامل ها

هدف از طراحی و ساخت فیوشا، رقابت این سیستم عامل با ویندوز و حتی اندروید خود گوگل است! تا کنون رقابت بین سیستم عامل های ویندوز و مک را دیده ایم. پس از آن، رقابت بین اندروید و iOS مطرح شد. حال با معرفی پروژهٔ فیوشا، رقابت جدیدی در راه است، اما هنوز مشخص نیست کدام سیستم عامل در جبههٔ مقابل قرار خواهد گرفت!

فیوشا، سیستم عاملی است که برای تلفن‌ها و کامپیوترهای جدید طراحی شده است. برای دستگاه‌های هوشمند امروزی، سیستم عامل های اندروید و کروم مطرح هستند، اما به نظر می‌رسد فیوشا، پروژهٔ جدید شرکت گوگل، قرار است با پروژهٔ قبلی این شرکت هم رقابت کند!

درست است که ایجاد و راه اندازی یک سیستم عامل جدید، کار دشواری می باشد، اما شرکت گوگل، با معرفی اندروید، قبلاً توانایی‌های خود را به اثبات رسانده است. شاید از سیستم عامل کنونی خود راضی باشید، اما فراموش نکنید همیشه جایی برای توسعه و بهبود کارهای قبلی وجود دارد!

معرفی فیوشا ممکن است به معنای امنیت بیشتر، واکنش سریع تر، عمر باتری بهینه تر، و حتی برنامه نویسی راحت‌تر باشد!

موانع موجود

از نظر تکنیکی، ایجاد و توسعهٔ یک سیستم عامل، امر دشواری است، مخصوصاً اگر قرار باشد سیستم عاملی مثل اندروید یا ویندوز با قابلیت پشتیبانی از رنج وسیعی از سخت افزارها طراحی شود.

شاید بتوان گفت سخت تر از طراحی و پیاده‌سازی خود سیستم عامل، جذب مشتری و تبلیغ به گونه‌ای باشد که این سیستم عامل نیاز به پشتیبانی همیشگی پیدا کند. چه بسا پروژه هایی که ایدهٔ اولیه و همچنین پیاده‌سازی مناسبی داشته اند، اما از نظر کاربران به درجهٔ کافی از محبوبیت نرسیدند و با شکست مواجه شدند.

در حقیقت کاربران به دنبال اجرای سیستم عامل نیستند، آن‌ها فقط می‌خواهند نرم افزارهای محبوب خود را اجرا کنند. ~ تحلیلگر گارتنر، مایکل سیلور

فیوشا، یک سیستم عامل متن باز

فیوشا یک پروژهٔ متن-باز محسوب می شود، بدین معنا که هر کسی می‌تواند دستورات برنامه نویسی موجود در آن را مشاهده کرده، یا برای اهداف خود آن‌ها را ویرایش کند.

شاید فروختن یک نرم‌افزار متن-باز کار ساده‌ای نباشد (مثلاً در مقایسه با فروش ویندوز)، اما رایگان بودن یک نرم‌افزار این مزیت را دارد که توجه برنامه نویسان را از سرتاسر جهان به خود جلب خواهد کرد و این برنامه نویسان در بهبود و توسعهٔ نرم افزار، مشارکت خواهند کرد.

بالطبع می‌توان انتظار داشت که فیوشا نیز مانند توزیع‌های گنو/لینوکس، به پشتیبانی قدرتمند و همیشه در صحنهٔ کاربران، مجهز شود که این امر یک مزیت بزرگ در مقایسه با اندروید و ویندوز به شمار خواهد آمد.

 

گل فیوشا یا گوشواره

نخستین بار این گیاه در جزیره Caribben , Haita در سال ۱۷۰۳ کشف شد و به نام یک گیاه شناس آلمانی نامیده شده ولی معمولا این گونه بومی جنوب آمریکا می باشد.۱۱۰ گونه از این گیاه تا امروزه شناخته شده است.

این گیاه معمولا به صورت بوته می باشد با بلندی ۴-۰٫۲ متر و با قد متوسط ۱٫۵ متر ولی یک گونه خاص نیوزلندی با نام Fuchsia excorticata به صورت درخت می باشدکه بین ۱۵-۱۲متر رشد می کند. این گیاه اکثرا در مناطق استوایی و نیمه استوایی یافت می شود.این گیاه می تواند همیشه سبز باشد و یا بسته به نوعش گل خود را در زمستان از دست بدهد. فصل گلدهی این گیاه پاییز و زمستان است ودر مناطق گرمسیری در تمام سال گل دارد . گل این گیاه به صورت زنگ های سرازیر و شبیه گل انار است رنگ این گلها می تواند سفید ، قرمز، بنفش، آبی، نارنجی باشد.

این گیاه دارای میوه میباشد میوهایی در ابعاد ۲۵-۵ میلی متر و به رنگ قرمز تیره بصورت میوه توتی و دارای تعداد زیادی دانه کوچک میباشد.این گیاه به نور فیلتر شده فراوان نیاز دارد. یعنی اگر گیاه یکباره از خانه به باغچه منتقل شود نمیتواند شدت نور را تحمل کند ولی اگر زیر سایه درختان باشد عالی میشود.

همچنین در خانه پشت پنجره‌های شرقی و شمالی نگهداری میکنند.

در گلخانه‌های شیشه‌ای بهتر است توری سایه‌انداز (شید) داشته باشد.

این گیاه به خاک غنی و نگهدارنده رطوبت نیاز دارد .گیاه به آب متوسط نیاز دارد.
جنس fuchsia متعلق به خانواده onagraceae است و در طول نیم قرن fuchsias در امتداد سواحل اقیانوس ارام و امریکای مرکزی و جنوبی و همچنین نیوزلند و تاهیتی کشف شده است.

گل گوشواره یک نمونه بسیار عالی به عنوان گیاه زینتی و کاشت در باغ ها است. برای ایجاد یک پرچین رنگارنگ می توان از واریته های مختلف fuchsias استفاده کرد. برای پوشش ایوان یا داربست نیز استفاده می شود.
روش تکثیر این گیاه به صورت قلمه و بذر می باشد.

بهترین روش برای تکثیر قلمه گیری از نوک ساقه است قلمه ها به آسانی در گلدان متوسط ریشه می زنند یا حتی در یک لیوان آب. باید در یک محیط روشن و خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار گیرد. همچنین با روش خوابانیدن نیز می توان آن را گسترش داد فقط باید در قسمت هایی بین ساقه و زمین اتصال بوجود آید و با خاک پوشیده شود. بسیاری از این گیاهان در محیط ها ی با هوای مرطوب ریشه هوایی ایجاد می کنند.

منابع: www.digikala.com

www.youcode.ir

www.nargil.ir

Check Also

بررسی تبلت سامسونگ گلکسی تب اس ۸٫۴

تبلت سامسونگ گلکسی تب اس ۸٫۴ LTE اس ام-تی۷۰۵ – ۱۶ گیگابایت مشخصات فیزیکی ابعاد: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + پنج =